Спомен-подручје Доња Градина покренуло “Јутјуб” канал

Срна
Спомен-подручје Доња Градина покренуло “Јутјуб” канал

КОЗАРСКА ДУБИЦА- Јавна установа “Спомен-подручје Доња Градина” покренула је више иницијатива да би повећала видљивост на друштвеним мрежама и уопштено на интернету, а од ове године је и на “Јутјубу”, изјавила је директор те установе Тања Тулековић.

“Да бисмо били што видљивији у јавном простору, почетком прошле године урадили смо редизајн наше веб странице, која је сада модерног изгледа и редовно се ажурира. Средином прошле године покренули смо Твитер канал, који тренутно прати преко 3.200 корисника и тај број свакодневно расте”, изјавила је Тулековићева.

Она је додала да је ове године Јавна установа “Спомен-подручје Доња Градина” направила корак даље у смислу презентације меморијала.

“Покренули смо Јутјуб канал са циљем да и на тој платформи представимо активности наше установе. За почетак смо поставили неколико извода из сјећања преживјелих логораша како би широј јавности била доступна и та врста материјала”, навела је Тулековићева.

Осим сјећања, на каналу маморијала најаваљено је да ће бити доступни и документарни филмови и остали видео-материјали којима се презентује Спомен-подручје Доња Градина.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана