Rankica Marelj predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Kozarska Dubica

Srna
Rankica Marelj predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Kozarska Dubica

KOZARSKA DUBICA - Rankica Marelj izabrana je danas za predsjednika Opštinskog odbora SNSD-a Kozarska Dubica.

Lider SNSD-a Milorad Dodik, koji je prisustvovao Sedmoj izbornoj konferenciji SNSD-a u Kozarskoj Dubici, izjavio je da je Marelj izabrana uz opštu podršku svih mjesnih odbora, nakon završenih unutarstranačkih izbora.

On je naglasio da je Rankica Marelj prvi čovjek SNSD-a u Kozarskoj Dubici i da će ona zajedno sa svojim saradnicima i stanovništvom definisati prioritete u rješavanju problema u toj sredini.

“Na konferenciji učestvuje 201 delegat iz svih mjesnih odbora i obradovala me činjenica da su svih oni danas bili prisutni. Radi se o novoj atmosferi u Kozarskoj Dubici koju želimo da izgradimo i u kojoj posmatramo i rješavamo lokalne probleme”, rekao je Dodik novinarima.

Lider SNSD-a najavio je da će u naredni petak početi rekonstrukcija puta Vrbaška-Kozarska Dubica za koju je Republika Srpska izdvojila više od devet miliona KM.

Dodik je naveo da će se u Kozarskoj Dubici raditi na izgradnji vodovoda u Knežici, te podsjetio da se na području ove opštine nalazi i Spomen-područje Donja Gradina.

“Na osnovu dogovora vlada Republike Srpske iSrbije u Donjoj Gradini biće izgrađen monumentalni spomenik čija je vrijednost, vjerujem, blizu sto miliona KM, a Srpska je prihvatila da finansira 20 odsto tog iznosa”, rekao je Dodik.

On je konstatovao da se u Kozarskoj Dubici očekuju značajne aktivnosti, da je tu konsolidacija partije završena i izabran najbolji mogući predsjednik, kao i da je siguran u izbornu pobjedu SNSD-a iduće godine.

Rankica Marelj je zahvalila članstvu za ukazano povjerenje i naglasila da je u protekla tri mjeseca upoznala sve probleme i izazove s kojima se sučavaju građani te lokalne zajednice.

Ona je naglasila da će Kozarska Dubica dobiti značajna sredstva koja će biti namjenski utrošena i projekte koji su važni za ovu opštinu, a konstatovala je i da je SNSD u Kozarskoj Dubici apsolutno stabilan i da tu stranku čine najbolji ljudi.

Izbornoj skupštini prisustvovali su i visoki funkcioneri stranke, te gradonačelnici Prijedora, Gradiše i opštine Kostajnica.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana