Ранкица Марељ предсједник Општинског одбора СНСД-а Козарска Дубица

Срна
Ранкица Марељ предсједник Општинског одбора СНСД-а Козарска Дубица

КОЗАРСКА ДУБИЦА - Ранкица Марељ изабрана је данас за предсједника Општинског одбора СНСД-а Козарска Дубица.

Лидер СНСД-а Милорад Додик, који је присуствовао Седмој изборној конференцији СНСД-а у Козарској Дубици, изјавио је да је Марељ изабрана уз општу подршку свих мјесних одбора, након завршених унутарстраначких избора.

Он је нагласио да је Ранкица Марељ први човјек СНСД-а у Козарској Дубици и да ће она заједно са својим сарадницима и становништвом дефинисати приоритете у рјешавању проблема у тој средини.

“На конференцији учествује 201 делегат из свих мјесних одбора и обрадовала ме чињеница да су свих они данас били присутни. Ради се о новој атмосфери у Козарској Дубици коју желимо да изградимо и у којој посматрамо и рјешавамо локалне проблеме”, рекао је Додик новинарима.

Лидер СНСД-а најавио је да ће у наредни петак почети реконструкција пута Врбашка-Козарска Дубица за коју је Република Српска издвојила више од девет милиона КМ.

Додик је навео да ће се у Козарској Дубици радити на изградњи водовода у Кнежици, те подсјетио да се на подручју ове општине налази и Спомен-подручје Доња Градина.

“На основу договора влада Републике Српске иСрбије у Доњој Градини биће изграђен монументални споменик чија је вриједност, вјерујем, близу сто милиона КМ, а Српска је прихватила да финансира 20 одсто тог износа”, рекао је Додик.

Он је констатовао да се у Козарској Дубици очекују значајне активности, да је ту консолидација партије завршена и изабран најбољи могући предсједник, као и да је сигуран у изборну побједу СНСД-а идуће године.

Ранкица Марељ је захвалила чланству за указано повјерење и нагласила да је у протекла три мјесеца упознала све проблеме и изазове с којима се сучавају грађани те локалне заједнице.

Она је нагласила да ће Козарска Дубица добити значајна средства која ће бити намјенски утрошена и пројекте који су важни за ову општину, а констатовала је и да је СНСД у Козарској Дубици апсолутно стабилан и да ту странку чине најбољи људи.

Изборној скупштини присуствовали су и високи функционери странке, те градоначелници Приједора, Градише и општине Костајница.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана