Radmanović čestitao krsnu slavu gradonačelniku i građanima Istočnog Sarajeva

Srna
Foto: arhiva

SARAJEVO - Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Nebojša Radmanović čestitao je Dan i krsnu slavu grada Istočnog Sarajeva gradonačelniku Ljubiši Ćosiću i građanima Istočnog Sarajeva.

Radmanović je istakao da se grad Istočno Sarajevo proteklih godina afirmisao kao uspješna jedinica lokalne samouprave u kojoj građani ostvaruju svoje svakodnevne životne, socijalne i ekonomske interese, ali i kolektivne potrebe u domenu kulture, obrazovanja, sporta i drugih oblasti.

Zahvaljujući zalaganju lokalnih i republičkih vlasti, kao i građana svih opština koje ga čine, dodao je Radmanović, grad je danas izrastao u otvoren, razvijen i moderan centar i svakim danom potvrđuje da je mjesto preduzimljivih i uspješnih ljudi, mladosti, turizma, sporta i kulture.

"Nadam se da će grad, na čijem ste čelu, i u budućnosti nastaviti da se razvija kao prosperitetna lokalna zajednica, na dobrobit svih njenih stanovnika i posjetilaca. U toj nadi želim vam puno uspjeha u budućem životu i radu", navodi se u čestitki.

Grad Istočno Sarajevo sutra će obilježiti Dan grada i slavu Sveti Petar Dabrobosanski.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana