Радмановић честитао крсну славу градоначелнику и грађанима Источног Сарајева

Срна
Foto: архива

САРАЈЕВО - Замјеник предсједавајућег Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ Небојша Радмановић честитао је Дан и крсну славу града Источног Сарајева градоначелнику Љубиши Ћосићу и грађанима Источног Сарајева.

Радмановић је истакао да се град Источно Сарајево протеклих година афирмисао као успјешна јединица локалне самоуправе у којој грађани остварују своје свакодневне животне, социјалне и економске интересе, али и колективне потребе у домену културе, образовања, спорта и других области.

Захваљујући залагању локалних и републичких власти, као и грађана свих општина које га чине, додао је Радмановић, град је данас израстао у отворен, развијен и модеран центар и сваким даном потврђује да је мјесто предузимљивих и успјешних људи, младости, туризма, спорта и културе.

"Надам се да ће град, на чијем сте челу, и у будућности наставити да се развија као просперитетна локална заједница, на добробит свих њених становника и посјетилаца. У тој нади желим вам пуно успјеха у будућем животу и раду", наводи се у честитки.

Град Источно Сарајево сутра ће обиљежити Дан града и славу Свети Петар Дабробосански.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана