Predstavljena ponuda Trebinja na sajmu turuzma u Budvi

Srna
Predstavljena ponuda Trebinja na sajmu turuzma u Budvi

Trebinje - Turistička organizacija Trebinje kompletnu turističku ponudu grada predstavila je na 27. Međunarodnom sajmu turizma, opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo METUBES u Budvi.

Iz ove organizacije saopštili su da je nastup prvi put realizovan u okviru samostalnog promotivnog štanda veličine 16 metara kvadratnih, te da su na ovogodišnjem sajmu predstavljeni turističke destinacije, smještajni kapaciteti, ugostiteljski objekti i usluge, program turističkih agencija, organizatori kongresa, kulturnih, sportskih i drugih manifestacija.


"Opšte je poznato da je Trebinje vrlo zanimljivo turističko odredište kako za stanovnike Crne Gore, tako i za turističke agencije koje posluju na ovom tržištu, jer upravo jednodnevni izlet u Trebinje godinama unazad predstavlja jedan od najtraženijih i najprodavanijih turističkih aranžmana", kažu u trebinjskoj Turističkoj organizaciji.

Ovogodišnji sajam bio je prilika da se dodatno učvrsti postojeća saradnja, te uspostave novi kontakti sa turističkim agencijama i tur-operatorima koji posluju na regionalnom turističkom tržištu.

"Očekujemo, kao i do sada, da predstojeća turistička sezona bude izuzetno dobra kada je riječ o individualnim i grupnim turističkim posjetama Trebinju", ističu u Turističkoj organizaciji Trebinje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana