Представљена понуда Требиња на сајму турузма у Будви

Срна
Представљена понуда Требиња на сајму турузма у Будви

Требиње - Туристичка организација Требиње комплетну туристичку понуду града представила је на 27. Међународном сајму туризма, опреме за хотелијерство и угоститељство МЕТУБЕС у Будви.

Из ове организације саопштили су да је наступ први пут реализован у оквиру самосталног промотивног штанда величине 16 метара квадратних, те да су на овогодишњем сајму представљени туристичке дестинације, смјештајни капацитети, угоститељски објекти и услуге, програм туристичких агенција, организатори конгреса, културних, спортских и других манифестација.


"Опште је познато да је Требиње врло занимљиво туристичко одредиште како за становнике Црне Горе, тако и за туристичке агенције које послују на овом тржишту, јер управо једнодневни излет у Требиње годинама уназад представља један од најтраженијих и најпродаванијих туристичких аранжмана", кажу у требињској Туристичкој организацији.

Овогодишњи сајам био је прилика да се додатно учврсти постојећа сарадња, те успоставе нови контакти са туристичким агенцијама и тур-операторима који послују на регионалном туристичком тржишту.

"Очекујемо, као и до сада, да предстојећа туристичка сезона буде изузетно добра када је ријеч о индивидуалним и групним туристичким посјетама Требињу", истичу у Туристичкој организацији Требиње.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана