Predstavljena odbornička lista koalicije DEMOS-NDP Prijedor

Srna
Predstavljena odbornička lista koalicije DEMOS-NDP Prijedor

PRIJEDOR - Gradske organizacije Demokratskog saveza /DEMOS/ i Narodnog demokratskog pokreta /NDP/ predstavile su večeras zvaničnu listu od 33 kandidata DEMOS-NDP za odbornike u Skupštini grada Prijedora.

Predsjednik Gradskog odbora NDP-a Silvi Milanović rekla je novinarima da je cilj zajedničkog nastupa na predstojećim lokalnim izborima tri odbornička mandata.

“To će nam omogućiti da budemo značajan faktor u skupštinskoj većini, pa smo za odborničku listu vodili računa da to budu odgovorni i moralni ljudi koji razumiju problematiku u Prijedoru i koji će se boriti za bolji život”, istakla je Milanovićeva.

Predsjednik Gradskog odbora DEMOS-a Tomislav Prpoš rekao je da je ovo kruna aktivnosti vođenih u prethodnih godinu dana, kao i da su zadovoljni strukturom liste.

“Postavili smo politički cilj, a to je odbornički klub u parlamentu Prijedora i svjesni smo brojnih aktivnosti koje moramo realizovati u narednom periodu da bismo ostvarili dobar rezultat”, istakao je Prpoš.

Prilikom potpisivanja koalicionog sporazuma ove dvije stranke pružile su podršku kandidatu SNSD-a Daliboru Pavloviću za gradonačelnika Prijedora. /kraj/st/vj/foto

 

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana