Представљена одборничка листа коалиције ДЕМОС-НДП Приједор

Срна
Представљена одборничка листа коалиције ДЕМОС-НДП Приједор

ПРИЈЕДОР - Градске организације Демократског савеза /ДЕМОС/ и Народног демократског покрета /НДП/ представиле су вечерас званичну листу од 33 кандидата ДЕМОС-НДП за одборнике у Скупштини града Приједора.

Предсједник Градског одбора НДП-а Силви Милановић рекла је новинарима да је циљ заједничког наступа на предстојећим локалним изборима три одборничка мандата.

“То ће нам омогућити да будемо значајан фактор у скупштинској већини, па смо за одборничку листу водили рачуна да то буду одговорни и морални људи који разумију проблематику у Приједору и који ће се борити за бољи живот”, истакла је Милановићева.

Предсједник Градског одбора ДЕМОС-а Томислав Прпош рекао је да је ово круна активности вођених у претходних годину дана, као и да су задовољни структуром листе.

“Поставили смо политички циљ, а то је одборнички клуб у парламенту Приједора и свјесни смо бројних активности које морамо реализовати у наредном периоду да бисмо остварили добар резултат”, истакао је Прпош.

Приликом потписивања коалиционог споразума ове двије странке пружиле су подршку кандидату СНСД-а Далибору Павловићу за градоначелника Приједора. /крај/ст/вј/фото

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана