Otvorene nove prostorije DNS-a u Trebinju i uručeno 30 novih članskih karata

Srna
Otvorene nove prostorije DNS-a u Trebinju i uručeno 30 novih članskih karata

TREBINjE - U Trebinju su večeras otvorene nove prostorije Demokratskog narodno saveza /DNS/ i uručeno je više od 30 članskih karata novim članovima, a prisustan je bio i predsjednik stranke Nenad Nešić.

Nešić je izjavio da će DNS u Trebinju zauzeti mjesto koje mu pripada, a to je da bude druga politička stranka u vladajućoj koliciji.

“Očekujem da DNS ostvari do sada najbolji rezultat od osnivanja u ovom gradu, lično ću im pomoći”, rekao je Nešić novinarima.

On je ocijenio da se raspuštanje Gradskog odbora DNS-a u Trebinju pokazalo kao dobar i mudar potez. “Osim što imamo nove prostorije DNS-a, imamo i nove članove”, dodao je Nešić.

Sekretar stranke Darko Banjac istakao je da DNS u Trebinju očekuje više od 1.500 glasova.

“Rezultat postignut 2018. godine u izbornoj jedinici devet neće biti ugrožen bez obzira na neke promjene. Poslije ovih izbora, DNS će biti faktor koji se neće moći zaobići”, naveo je Banjac.

Predjednik povjereništva za Gradski odbor DNS-a u Trebinju Jovica Vlatković rekao je da je ova stranka na jugu spremna za predstojeće lokalne izbore.

“DNS u Trebinju je sada na boljem i višem nivou, a naš cilj je 1.500 glasova. Da li ćemo imati tri odbornika ne znam, sve zavisi od raspodjele”, naveo je Vlatković.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana