Отворене нове просторије ДНС-а у Требињу и уручено 30 нових чланских карата

Срна
Отворене нове просторије ДНС-а у Требињу и уручено 30 нових чланских карата

ТРЕБИЊЕ - У Требињу су вечерас отворене нове просторије Демократског народно савеза /ДНС/ и уручено је више од 30 чланских карата новим члановима, а присустан је био и предсједник странке Ненад Нешић.

Нешић је изјавио да ће ДНС у Требињу заузети мјесто које му припада, а то је да буде друга политичка странка у владајућој колицији.

“Очекујем да ДНС оствари до сада најбољи резултат од оснивања у овом граду, лично ћу им помоћи”, рекао је Нешић новинарима.

Он је оцијенио да се распуштање Градског одбора ДНС-а у Требињу показало као добар и мудар потез. “Осим што имамо нове просторије ДНС-а, имамо и нове чланове”, додао је Нешић.

Секретар странке Дарко Бањац истакао је да ДНС у Требињу очекује више од 1.500 гласова.

“Резултат постигнут 2018. године у изборној јединици девет неће бити угрожен без обзира на неке промјене. Послије ових избора, ДНС ће бити фактор који се неће моћи заобићи”, навео је Бањац.

Предједник повјереништва за Градски одбор ДНС-а у Требињу Јовица Влатковић рекао је да је ова странка на југу спремна за предстојеће локалне изборе.

“ДНС у Требињу је сада на бољем и вишем нивоу, а наш циљ је 1.500 гласова. Да ли ћемо имати три одборника не знам, све зависи од расподјеле”, навео је Влатковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана