Novi Grad: Sve spremno za maraton "Stazama Branka Ćopića"

Srna
Foto: Srna

NOVI GRAD- Jubilarni 10. Maraton "Stazama Branka Ćopića" biće održan 28. maja i sve je spremno za taj događaj, zaključeno je danas u Novom Gradu na sjednici organizacionog odbora te manifestacije.

Predsjednik organizacionog odbora Bojan Lukač rekao je da je prijavljeno 180 učesnika iz BiH, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Njemačke,Grčke, Švedske, Kine i SAD.

"Maraton počinje u Hašanima, opština Krupa na Uni u 9.00 časova, polumaraton u 10.00 časova od Rađenovića Mosta, opština Novi Grad, a Trka građana u 11.00 časova", rekao je Lukač.

On je istakao da će učesnike na početku maratona u Hašanima pozdraviti načelnik opštine Krupa na Uni Mladen Kljajić te da će u Novom Gradu manifestacija zvanično biti otvorena u 10.30.

Proglašenje pobjednika Trke građana na pet kilometara je od 12.15, najavio je on i dodao da će od 13.30 biti proglašeni najbolji u maratonu na 42,2 kilometra i polumaratonu na 21,1 kilometar.

Lukač je rekao da su pribavljene sve dozvole za održavanje manifestacije, te da su organizovane službe koje će se pobrinuti da manifestacija protekne po planu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana