Нови Град: Све спремно за маратон "Стазама Бранка Ћопића"

Срна
Foto: Срна

НОВИ ГРАД- Јубиларни 10. Маратон "Стазама Бранка Ћопића" биће одржан 28. маја и све је спремно за тај догађај, закључено је данас у Новом Граду на сједници организационог одбора те манифестације.

Предсједник организационог одбора Бојан Лукач рекао је да је пријављено 180 учесника из БиХ, Србије, Хрватске, Словеније, Њемачке,Грчке, Шведске, Кине и САД.

"Маратон почиње у Хашанима, општина Крупа на Уни у 9.00 часова, полумаратон у 10.00 часова од Рађеновића Моста, општина Нови Град, а Трка грађана у 11.00 часова", рекао је Лукач.

Он је истакао да ће учеснике на почетку маратона у Хашанима поздравити начелник општине Крупа на Уни Младен Кљајић те да ће у Новом Граду манифестација званично бити отворена у 10.30.

Проглашење побједника Трке грађана на пет километара је од 12.15, најавио је он и додао да ће од 13.30 бити проглашени најбољи у маратону на 42,2 километра и полумаратону на 21,1 километар.

Лукач је рекао да су прибављене све дозволе за одржавање манифестације, те да су организоване службе које ће се побринути да манифестација протекне по плану.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана