Modriča: Košarkaš Jovan Jovanović sportista godine

Srna
Modriča: Košarkaš Jovan Jovanović sportista godine

MODRIČA - Član Košarkaškog kluba "Modriča" Jovan Jovanović proglašen je za najboljeg sportistu opštine Modriča u 2019. godini. Na 24. izboru sportiste godine, održanom sinoć u Srpskom kulturnom centru u Modriči, za najuspješniji klub u prošloj godini proglašen je Odbojkaški klub "Modriča", člana Premijer lige BiH.

Opštinska komisija za izbor sportiste godine za najboljeg trenera proglasila je Draška Bauka, trenera Košarkaškog kluba "Modriča", dok je za najuspješnijeg sportskog radnika proglašen Jovan Mišić, predsjednik Odbojkaškog kluba "Modriča".

Priznanja najboljim sportistima uručio je načelnik Modriče Mladen Krekić, koji je rekao da su modrički sportisti ostvarili dobre rezultate, te na najbolji način predstavljali svoje klubove, Modriču i Repbuliku Srpsku.

Posebno priznanje, Plaketa sa zlatnikom, dodijeljeno je Aleksandru Okoliću, bivšem članu Odbojkaškog kluba "Modriča, reprezentativcu evropskog odbojkaškog prvaka Srbije iz 2019. godine.

Za dugogodišnji rad u sportu Modriče posthumno je odlikovan Dragomir Tomić.

Priznanja u ime odsutnih Jovanovića, od polovine 2019. godine člana španskog prvoligaša "Basket Saragosa", i Okolića, primili su njihovi roditelji, koji su zahvalili klubovima i lokalnoj zajednici za podršku sportistima.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana