Dio gradskog naselja bez centralnog grijanja

Srna
Foto: Ilustracija

SOKOLAC - Dio gradskog naselja opštine Sokolac ostao je bez centralnog grijanja zbog pucanja toplovodne cijevi u Ulici Gruja Novakovića.

Iz Javnog komunalnog preduzeća "Sokolac" saopšteno je da je prekinuta isporuka toplotne energije za dio gradskog naselja od Ulice Radomira Neškovića prema gornjem dijelu gradskog naselja do upravne zgrade Šumskog gazdinstva "Romanija".

Vršilac dužnosti direktora ovog preduzeća Ognjen Đurković rekao je Srni da se prekid dogodio zbog pucanja toplovodne cijevi u Ulici Gruja Novakovića i da se nada da će ekipa za održavanje mreže sanirati kvar do kasnih večernjih časova, te da će od sutra isporuka toplotne energije biti normalizovana.

On je naveo da će bez centralnog grijanja do saniranja kvara biti sokolački vrtić, Dom zdravlja, zgrada opštine, Šumskog gazdinstva, te potrošači u Glasinačkoj i u dijelovima ulica Radomira Neškovića i cara Lazara.

Sokolačka "Toplana", koja funkcioniše u okviru komunalnog preduzeća "Sokolac", ove godine je počela sezonu grijanja 10. oktobra, jer je tih dana uzastopno temperatura vazduha na Sokocu bila ispod 12 stepeni Celzijusovih.

Iz ove "Toplane" zagrijava se ukupno 26.195 metara kvadratnih stambenog i poslovnog prostora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana