Дио градског насеља без централног гријања

Срна
Foto: Илустрација

СОКОЛАЦ - Дио градског насеља општине Соколац остао је без централног гријања због пуцања топловодне цијеви у Улици Груја Новаковића.

Из Јавног комуналног предузећа "Соколац" саопштено је да је прекинута испорука топлотне енергије за дио градског насеља од Улице Радомира Нешковића према горњем дијелу градског насеља до управне зграде Шумског газдинства "Романија".

Вршилац дужности директора овог предузећа Огњен Ђурковић рекао је Срни да се прекид догодио због пуцања топловодне цијеви у Улици Груја Новаковића и да се нада да ће екипа за одржавање мреже санирати квар до касних вечерњих часова, те да ће од сутра испорука топлотне енергије бити нормализована.

Он је навео да ће без централног гријања до санирања квара бити соколачки вртић, Дом здравља, зграда општине, Шумског газдинства, те потрошачи у Гласиначкој и у дијеловима улица Радомира Нешковића и цара Лазара.

Соколачка "Топлана", која функционише у оквиру комуналног предузећа "Соколац", ове године је почела сезону гријања 10. октобра, јер је тих дана узастопно температура ваздуха на Сокоцу била испод 12 степени Целзијусових.

Из ове "Топлане" загријава се укупно 26.195 метара квадратних стамбеног и пословног простора.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана