Doboj: Tri sedmice besplatnih treninga u prirodi

D. R.
Doboj: Tri sedmice besplatnih treninga u prirodi

Doboj - Projekat “Fitnesom do zdravlja” počinje večeras u Doboju, a svi koji žele da učestvuju u kolektivnom vježbanju mogu da dođu u Gradski park neposredno prije otvaranja manifestacije i zauzmu svoje mjesto među stotinama vježbača.

 

Poučeni iskustvom iz banjalučkog parka “Mladen Stojanović”, koji je već godinama tokom juna u znaku fitnesa i stvaranja zdravih životnih navika, organizatori su odlučili da isto urade i u Doboju, te dobili podršku gradonačelnika Borisa Jerinića.

- Već sada možemo da kažemo da će biti velika gužva u Gradskom parku, jer je putem naše “Fejsbuk” stranice stiglo dosta prijava. I dame, ali i svi ostali koji žele da vježbaju, a još se nisu prijavili, mogu da dođu i uživaju u treninzima sa licenciranim fitnes-instruktorima -  potvrđeno je iz Rekreacionog centra “Athlete L-fit”, koji je uz Udruženje za sport i rekreaciju L-fit organizator događaja.

Treninzi u Doboju završavaju 30. juna, baš kao i u Banjaluci, gdje je svečano otvaranje zakazano u subotu. Ovaj događaj podržalo je Ministarstvo porodice, omladine i sporta, te Vlada RS i kabinet predsjednice RS.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana