Добој: Три седмице бесплатних тренинга у природи

Д. Р.
Добој: Три седмице бесплатних тренинга у природи

Добој - Пројекат “Фитнесом до здравља” почиње вечерас у Добоју, а сви који желе да учествују у колективном вјежбању могу да дођу у Градски парк непосредно прије отварања манифестације и заузму своје мјесто међу стотинама вјежбача.

 

Поучени искуством из бањалучког парка “Младен Стојановић”, који је већ годинама током јуна у знаку фитнеса и стварања здравих животних навика, организатори су одлучили да исто ураде и у Добоју, те добили подршку градоначелника Бориса Јеринића.

- Већ сада можемо да кажемо да ће бити велика гужва у Градском парку, јер је путем наше “Фејсбук” странице стигло доста пријава. И даме, али и сви остали који желе да вјежбају, а још се нису пријавили, могу да дођу и уживају у тренинзима са лиценцираним фитнес-инструкторима -  потврђено је из Рекреационог центра “Athlete L-fit”, који је уз Удружење за спорт и рекреацију Л-фит организатор догађаја.

Тренинзи у Добоју завршавају 30. јуна, баш као и у Бањалуци, гдје је свечано отварање заказано у суботу. Овај догађај подржало је Министарство породице, омладине и спорта, те Влада РС и кабинет предсједнице РС.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана