Сутра сунчано, а у наредним данима пад температуре ваздуха

Срна
Сутра сунчано, а у наредним данима пад температуре ваздуха

Бањалука - У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра се очекује претежно сунчано вријеме са температуром ваздуха која ће бити изнад просјека за ово доба године, али наредних дана слиједи њен пад.

Ујутро ће бити претежно ведро, а око ријека и по котлинама очекују се магла или ниска облачност. Током дана преовладаваће претежно сунчано вријеме, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.


Дуваће слаб вјетар јужних смјерова.

Јутарња температура ваздуха од три до 10, у планинама око минус један, а највиша дневна од 15 до 21 степен Целзијусов.

Слично вријеме метеоролози су најавили и за наредне дане, али ће свакодневно долазити до пада дневне температуре ваздуха.

Магла и ниска облачност очекују се у јутарњим часовима у котлинама и поред ријека, а током дана претежно сунчано. У уторак, 13. новембра, највиша дневна температура биће од 16 до 21, а у сриједу, 14. новембра, од 12 до 16 степени, док ће у четвртак, 15. новембра, највиша дневна температура ваздуха бити од осам до 13, а на југу до 16 степени Целзијусових.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, данас преовладава сунчано вријеме, а магле је било по котлинама у централним и источним крајевима.

Бањалука је данас била најтоплије са 22 степена у 13.00 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана