Цвијановић: Актив СНСД-а жена пуно доприноси раду странке

Срна
Цвијановић: Актив СНСД-а жена пуно доприноси раду странке

Бањалука - Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић рекла је да Градски одбор Актива жена СНСД-а у Бањалуци представља најјачи дио женске организације ове странке, те да бројним иницијативима и организационим пословима пуно доприноси раду странке.

Цвијановићева је, након изборне конференције Градског одбора Актива жена СНСД-а Бањалука, рекла да је овом конференцијом озваничен почетак активности које су у организационом смислу важне за припреме за предстојеће изборе.

“Активности које ради овај градски одбор Актива жена на посебан начин позиционирају све што се дешава у Бањалуци у оквиру активности СНСД-а”, рекла је Цвијановићева новинарима.

Она каже да је поносна што се на неким важним позицијама у Српској налазе чланице СНСД-а, што говори о односу ове странке према улози жене у политици.

“Радимо тимски и ту нема одвајања, али је исто тако важно што имамо добро организовану мрежу женских одбора, али и омладине и пензионера. Мислим да смо до сада успјевали да покажемо шта је то СНСД и да преко наше женске организације укажемо на то шта су најважније вриједности нашег политичког рада”, рекла је Цвијановићева.

Предсједник Градског одбора СНСД-а у Бањалуци Игор Радојичић рекао је да се овом изборном конференцијом приводе крају унутарстраначки процеси четворогодишњих избора.

“То је нормалан четворогодишњи циклус у којем се обнављају снаге, јер увијек постоји потреба да се уводе нови људи и свјеже идеје у организацију”, рекао је Радојичић.

Он је истакао да је Актив жена СНСД-а у Бањалуци највећа политичка организација, како међу политичким партијама у овом граду, тако и унутар СНСД-а, те да осим политичких, организују и друге активности, као што су хуманитарне, едукативне и забавне, у којима могу да учествују и жене које нису чланице ове партије.

Предсједник Градског одбора Актива жена СНСД-а Бањалука Гордана Лиховић, која је једини кандидат за позицију новог предсједника овог одбора, рекла је да је данас изабрано 152 члана бањалучког одбора Актива.

Она је оцијенила да нови градски одбор Актива жена представља нову снагу и потенцијал за још јаче и квалитетније дјеловање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана