Дневни хороскоп за 19. јануар

Г.С.
Дневни хороскоп за 19. јануар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Осмислите добар план и оригиналан наступ који треба да задовољи блиску особу. Важно је да направите добар избор у сваком погледу. Уколико сте заинтересовани за нове пословне изазове, потребна вам је добра процјена. Употријебите “моћ сугестије” у преговорима. Подстичите код себе добро расположење.

Бик

Нема разлога да игноришете незадовољство које примјећујете у својој породици. Озбиљније размислите о својим пропустима. Претјерано експонирање или неразумно понашање у друштву сарадника на крају доноси и одређене посљедице. Успорите свој убрзани ритам и предахните од напорних обавеза.

Близанци

Не можете да се помирите са тренутном ситуацијом. Дјелујете врло провокативно на партнера, али не постижете жељени ефекат. Заокупљени сте идејама које треба да вам омогуће бржи или лагоднији пословни успјех. Ваше понашање указује на претјерано истицање личних способности. Важно је да побољшате своју концентрацију и расположење.

Рак

У односу са блиском особом осјећате задовољство, учините све што је потребно да спојите лијепо са корисним. Ускладите своје мисли и осјећања.

Оно што замислите у стању сте и да остварите. Понекад треба ослушкивати реакцију или коментаре сарадника. Сакупљајте корисне информације. Пријаће вам више сна, обратите пажњу на своје снове.

Лав

Очекује вас пријатно изненађење у сусрету са вољеном особом. Будите довољно маштовити и инспиративни у сваком погледу. Дјелујете расположено и имате добре идеје. Важно је да осјетите психолошку или материјалну сигурност. Налазите се у сјајној психофизичкој форми.

Дјевица

Партнер не жели лако да се одрекне планова које има. Али, неко мора први да попусти. Будите мудри. Сусрет са једном особом на вас дјелује интригантно, због тога не успијевате да прикријете своје нерасположење и забринутост. Пријаће вам психофизичка релаксација.

Вага

Потребан вам је добар емотивни подстицај или особа која може да разумије ваше идеје. Не можете да се задовољите садашњом позицијом. Превише сте окупирани различитим пословним или друштвеним обавезама, а неко други добија више привилегија. Пријаће вам дијетална или витаминска исхрана.

Шкорпија

Сувише бринете без разлога, партнер тренутно не жели да вам повјерава мисли или оно што осјећа. Будите стрпљиви и тактични. Без обзира на вашу сналажљивост у пословним сусретима, постоје ствари које се не уклапају у вашу почетну процјену. Пријаће вам више сати чврстог сна, обратите пажњу на снове.

Стријелац

У приватном животу будите довољно промишљени у изјавама и уздржани у понашању пред партнером. Евентуални сукоб са једном особом може да прерасте у непријатну ситуацију или у пословно-финансијски губитак. Вечерње сате посветите неком омиљеном хобију, релаксирајте се.

Јарац

Будите дискретнији у различитим сусретима и добро процијените своје могућности прије него што покренете “љубавну варницу”. Осјећате лагану стагнацију. Потребно је да ангажујете поуздане сараднике да бисте остварили заједничке интересе. Обратите пажњу на правилнији начин исхране.

Водолија

Потрудите се да будите довољно шармантни пред особом која тестира ваше духовне квалитете и личне способности. У сусрету са сарадницима боље је да се усредсредите на тренутну ситуацију него да се бавите далеким прогнозама. Пријаће вам витаминска исхрана и више течности.

Рибе

Прати вас нова емотивна дилема. Не знате да ли партнер гријеши, или само дјелује сумњиво у стварима које прећуткује. Потребно је да пронађете ново рјешење да бисте правилно ријешили различите неспоразуме који вас прате у сусрету са сарадницима. Пријаће вам више сати доброг сна, обратите пажњу на снове.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана