Утицај ружичастог Мјесеца: Ови знакови ће доживјети драстичну промјену у љубави

ГС
Утицај ружичастог Мјесеца: Ови знакови ће доживјети драстичну промјену у љубави

Астрологија открива који знаци хороскопа ће доживјети велику промјену у љубави због ружичастог пуног Мјесеца у Шкорпији!

Крај априла 2024. године обећава да ће бити спектакуларан и страствен када су осећања у питању. Ово је повезано са пуним Мјесецом у Шкорпији који се дешава 23. априла. Вјероватно ће се код многих поставити питање финансијске будућности и пара, што значи да ако партнери могу да се договоре и разговарају о свему заједно, онда је будућност сасвим могућа. Постоји пет знакова хороскопа који ће доживјети велике промјене у љубави!

ШКОРПИЈА

Пун Мјесец се јавља у вашем знаку. То значи да ћете имати наглу промјену у љубави и можда ћете доживјети невјероватан прилив емоција, чак и интензивну страст. Ваша ситуација са некретнинама, мјесто становања и структура ваше породице се мијењају, па је вјероватно да ћете имати једну везу, а да у исто вријеме можете да упознате нову особу.

БИК

Пун Мјесец се јавља у вашем сектору веза и можда ћете донијети прилично драстичну одлуку, а то ће бити повезано са понашањем вашег партнера или ситуацијом у његовом животу. На примјер, можете одлучити да се разведете или вјенчате. Ситуација може да буде повезана и са чињеницом да схватате да је вријеме да се веза подигне на нови ниво.

РАК

У вашем љубавном сектору је пун Мјесец, који би могао да донесе трудноћу или важан догађај са вољеном особом. На примјер, имаћете страствени састанак и схватићете да је вријеме да донесете одлуку. За заузете Ракове, ситуација може да буде повезана са плановима путовања. Вољена особа ће вас позвати на одмор.

ЛАВ

Пун Мјесец се јавља у вашем породичном сектору, што значи да ће важан догађај утицати на ваш однос са партнером јер се Плутон налази у вашем пољу брака. Можете да одлучите да купите или продате кућу или ће доћи до промјена у вашем дому јер ће се промијенити и ваш статус у вези.

СТРИЈЕЛАЦ

Пун Мјесец се јавља у вашем сектору тајни, а владар вашег знака је у кући посла. То значи да ако имате тајну аферу, то ће постати познато свима. Осим тога, на овај дан и сами можете да сазнате вијести које су биле скривене и које могу да се тичу вашег љубавног односа.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана