Долазе судбинске љубави: Од 29. априла за ова три знака слиједи ролеркостер емоција

СРНА
Долазе судбинске љубави: Од 29. априла за ова три знака слиједи ролеркостер емоција

Венера, планета љубави, мења знак 29. априла и улази у земљаног Бика, гдје ће се задржати до 23. маја. Оваква планетарна позиција донијеће лијепе сусрете за Бикове, Девице и Јарчеве.

Како Венера пролази кроз Бика, њен утицај постаје дубоко суптилан и привржен, фаворизујући изражавање љубави кроз физички додир, као што су загрљаји и други облици сензуалног контакта. Током овог периода,Венера, која такође управља нашим вредностима и имовином, предлаже промишљенији и стрпљивији приступ финансијским питањима.

Гледајући на новац као на семе које треба пажљиво неговати, овај транзит обећава постепен, али стабилан раст богатства, награђујући стрпљење и методично улагање.

Вјерност

Транзит Венере у Бику може продубити жељу за стабилном, приврженом и лојалном везом, са јаким нагласком на постојаности и вјерности.

У овом периоду могу се видети појединци који показују посесивнији траг у љубави, цене сигурност и удобност која долази из трајних веза и мирног кућног окружења.

Венера, планета љубави, мења знак 29. априла и улази у земљаног Бика, гдје ће се задржати до 23. маја. Оваква планетарна позиција донијеће лијепе сусрете за Бикове, Девице и Јарчеве.

Како Венера пролази кроз Бика, њен утицај постаје дубоко суптилан и привржен, фаворизујући изражавање љубави кроз физички додир, као што су загрљаји и други облици сензуалног контакта. Током овог периода,Венера, која такође управља нашим вриједностима и имовином, предлаже промишљенији и стрпљивији приступ финансијским питањима.

Гледајући на новац као на семе које треба пажљиво његовати, овај транзит обеćава постепен, али стабилан раст богатства, награђујући стрпљење и методично улагање.

Верност

Транзит Венере у Бику може продубити жељу за стабилном, приврженом и лојалном везом, са јаким нагласком на постојаности и верности.

У овом периоду могу се видети појединци који показују посесивнији траг у љубави, цијене сигурност и удобност која долази из трајних веза и мирног кућног окружења.

Постоји пасивни квалитет ове сензуалности, ради се о привлачењу љубави, а не о активном трагању за њом, дозвољавајуćи природном шарму и привлачности Бика да привуче романтична интересовања.

Тежња ка материјалној стабилности

Током овог транзита, повеćан је фокус на важност финансијске стабилности и материјалне удобности. То је вријеме када љепота околине и тежња за луксузом добијају веćи значај, подстичуćи напоре да се дом унапреди и улепша.

Овај период промовише дубље уважавање финијих ствари у животу, не само због њихове естетске вредности веć и због осеćаја сигурности и задовољства који могу да пруже, преноси Информер.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана