Хороскоп за 30. април

Г.С.
Хороскоп за 30. април

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Погледајте шта вас чека данас.

Ован

Савјетујемо Овну да искористи слободно вријеме и да се поново повеже са старим пријатељима. Пријаће вам ново друштво, нова искуства. Немојте да чезнете за особом која нема намјеру да направи неопходан корак. Имате пад енергије што вам није својствено.

Бик

Ово је ваш дан! Окружени сте пријатељима, људима који вас воле и који вас усрећују. Направите неку храну, организујте вече друштвених игара, невјероватно ће вам пријати. Неразријешена љубавна ситуација добија свој епилог. Биће доста кајања, изјава љубави… Осјећате се одлично.

Близанци

Данас вас мучи носталгија. Размишљате о пропуштеним приликама, особама које сте олако пустили да оду из вашег живота. За неке још није касно, али неопходно је да покажете да сте се промијенили. Јесте ли спремни? Други дио дана проводите у кругу породице, правите неке планове за будућност. Мања нервоза.

Рак

Имате брдо планова, а мало времена! Породица вас је окупирала, неопходно је да ријешите неки стари проблем везано за стан или неку другу некретнину. Партнер вам пружа подршку. Слободни Ракови доживљавају тежак ударац. Сазнаће неку тајну о својој симпатији. Више спавајте.

Лав

Догађаји овог викенда ће вас натјерати да преиспитате везу. Да ли је то особа са којом заиста желите да будете. Уплели сте се преко главе и више не разазнајете шта је то што желите. Пријаће вам пикник, одлазак у природу да разбистрите главу. Здравље је добро.

Дјевица

Дјевице ће дан провести у природи, на неком путу, у друштву блиских људи, породице или партнера. Откривате неке нове стране личности особе са којом сте у вези или браку. Нисте задовољни. Покушајте да вам језик не буде бржи од памети. Појачана нервоза.

Вага

Ви сте мајстор да закомпликујете, не само свој већ и туђе животе. Сви проблеми ће бити ријешени ако одлучите да наступите искрено. То сви од вас очекују, али вам недостаје храброст. Спремите се, ако не данас, онда ускоро више нећете моћи да кријете своје жеље. Немојте да се тјешите храном.

Шкорпија

Имали сте напету недјељу и данас користите сваки тренутак да угодите себи. Заслужили сте! Вриједно сте радили, сад је вријеме за опуштање. Ако сте у прилици, приуштите себи масажу. Неко ужасно пати за вама. Не може да вас избаци из главе. Још једна шанса? Размислите. Осјећате се добро, али више спавајте.

Стријелац

Тешко вам је да се опустите знајући који вас све послови и обавезе чекају након празника. Опустите се, посао неће побјећи! Партнер покушава да вам да сигнал, жели да подигне везу на виши ниво. Препустите се, ослободите свој авантуристички дух! Напетост у мишићима, више вјежбајте.

Јарац

Сасвим изненада могли бисте да имате посјету, ријеч је о особи коју нисте дуго видјели, а која вам је била важна у прошлости. Дан ће бити испуњен размјењивањем старих прича, присјећањем на срећне тренутке. Ако сте слободни, излазак са особом која се већ неко вријеме мота око вас би могао да се испостави као пун погодак. Добро се осјећате.

Водолија

Мучи вас осјећај да сте се огријешили о неког старог пријатеља, нисте му се нашли кад му је то било најпотребније. Није касно да исправите грешку и извините се. Данас су могуће расправе са партнером. Ствари се не одвијају онако како сте планирали. Растрзани сте и нервозни.

Рибе

Дан пун радости и пријатног дружења. Коначно сте се опустили и престали да панично тражите љубав. Нисте господар туђих осјећања, не може ништа на силу. Када сте то схватили, све дјелује много боље и срећније. Уживајте у слободном дану и пустите судбину да одради своје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана