Почиње најсрећнији период за љубав ове године: Ево које знакове очекује значајна промјена

Г.С.
Foto: Илустрација

Венера је планета љубави и владар је знака Бика.

Она доноси хедонизам, задовољство и, наравно, љубав, а она је 29. априла ушла баш у овај знак, гдје ће доживјети свој максимум све до 23. маја.

За овај период се сматра да је најсрећнији период за љубав за све хороскопске знаке.

Сви можемо очекивати снажну романтичну атмосферу. Они који су слободни могли би да пронађу некога ко дијели сличне ставове о томе шта је важно у животу. Они који су заузети, фокус ће у наредних скоро мјесец дана бити на физичкој наклоности.

Бик је знак који воли да се додирује, па ће се многи одлучити да оду на масажу и то не обичну, већ ону са чоколадом. Добро је вријеме да се парови ускладе око свакодневних ствари.

Шта ће вама донијети Венера у Бику, прочитајте у наставку.

Ован

Венера у Бику ће вас подстаћи да успорите темпо. Прихватите ову промјену и покушајте да да уживате у сваком заједничком тренутку са вољеном особом. Ту ће бити сензуални тренуци романтике, пише „Хиндустан Тимес“.

Бик

Ослободићете неодољив шарм у току овог периода. Осим тога, самопоуздање ће вам бити на вишем нивоу као и харизма. Искористите ову добру енергију планете љубави да се фокусирате баш на оно што вам је важно. Отпустите људе који нису у складу са вашим вриједностима.

Близанци

Бићете склони романтичним фантазијама и допустићете да вас страст однесе у нове правце. Ипак, будите опрезни да вас не заведе особа којој недостаје посвећеност. Побрините се да дате приоритет односима са драгим људима. Створићете незаборавна искуства.

Рак

Љубав би вас у овом периоду могла изненадити. Останите отвореног ума и потрудите се да се манете екрана. Можете пронаћи љубав преко друштвених мрежа али и преко друштвених окупљања или излета. Уз то, немојте се изненадити ако се роди љубав са дугогодишњим пријатељем.

Лав

У овом периоду можете да привучете невјероватне људе. Када имате самопоуздање, природно ћете привући друге људе ка себи. Искористите прилику да покажете фантастичну личност у професионалном животу. Размислите да унесете гламур у свој начин одјевања.

Дјевица

Немојте одбацити могућност везе на даљину, пошто Венера улази у ваше природно девето поље, поље путовања. Ако постоји права љубав и јака повезаност, размислите о планирању романтичног бега од свега са вољеном особом.

 

Вага

Овај знак Зодијака ће жељети нешто више мистерије. Међутим, немојте претјеривати. Имаћете шансу да порадите мало на свом начину завођења јер ће вас Венера натјерати да продубите своју везу тако што ћете бити отворенији са својим партнером.

Шкорпија

Идеална је позиција Венере за вас - налази се у кући брака. Ако сте слободни, будите спремни да привучете некога својим шармом и то без много напора. Само будите искрени у својим намјерама и уживајте у свим активностима.

Стријелац

Бићете ефикасни у наредних неколико недеља. Жудећете за бољом организацијом током овог хаоса. Желећете да мало више порадите о својим плановима јер ћете само тако доћи до зацртаног циља.

Јарац

Можете очекивати више гламура и страсти током боравка Венере у Бику. Сами себи ћете бити на првом мјесту. Познати сте као велика вриједнице али је вријеме и да покажете да знате да се забавите. Осмјехните се и будите ведри.

Водолија

Ваш фокус ће бити на пољу породице. Чак иако све буде текло по плану, постојаће нешто што о чему ћете и даље размишљати. Идеално је вријеме да предузмете неку акцију било да се ради о преуређењу дома или здравом кувању оброка.

Рибе

Понекад би ваљало да задржите своје идеје за себе и сачекате прави тренутак да их објелоданите. Ипак, вријеме је да отворено подијелите своје идеје и осећања али и ризик да их покажете ономе ко вам се допада.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана