Počinje najsrećniji period za ljubav ove godine: Evo koje znakove očekuje značajna promjena

G.S.
Foto: Ilustracija

Venera je planeta ljubavi i vladar je znaka Bika.

Ona donosi hedonizam, zadovoljstvo i, naravno, ljubav, a ona je 29. aprila ušla baš u ovaj znak, gdje će doživjeti svoj maksimum sve do 23. maja.

Za ovaj period se smatra da je najsrećniji period za ljubav za sve horoskopske znake.

Svi možemo očekivati snažnu romantičnu atmosferu. Oni koji su slobodni mogli bi da pronađu nekoga ko dijeli slične stavove o tome šta je važno u životu. Oni koji su zauzeti, fokus će u narednih skoro mjesec dana biti na fizičkoj naklonosti.

Bik je znak koji voli da se dodiruje, pa će se mnogi odlučiti da odu na masažu i to ne običnu, već onu sa čokoladom. Dobro je vrijeme da se parovi usklade oko svakodnevnih stvari.

Šta će vama donijeti Venera u Biku, pročitajte u nastavku.

Ovan

Venera u Biku će vas podstaći da usporite tempo. Prihvatite ovu promjenu i pokušajte da da uživate u svakom zajedničkom trenutku sa voljenom osobom. Tu će biti senzualni trenuci romantike, piše „Hindustan Times“.

Bik

Oslobodićete neodoljiv šarm u toku ovog perioda. Osim toga, samopouzdanje će vam biti na višem nivou kao i harizma. Iskoristite ovu dobru energiju planete ljubavi da se fokusirate baš na ono što vam je važno. Otpustite ljude koji nisu u skladu sa vašim vrijednostima.

Blizanci

Bićete skloni romantičnim fantazijama i dopustićete da vas strast odnese u nove pravce. Ipak, budite oprezni da vas ne zavede osoba kojoj nedostaje posvećenost. Pobrinite se da date prioritet odnosima sa dragim ljudima. Stvorićete nezaboravna iskustva.

Rak

Ljubav bi vas u ovom periodu mogla iznenaditi. Ostanite otvorenog uma i potrudite se da se manete ekrana. Možete pronaći ljubav preko društvenih mreža ali i preko društvenih okupljanja ili izleta. Uz to, nemojte se iznenaditi ako se rodi ljubav sa dugogodišnjim prijateljem.

Lav

U ovom periodu možete da privučete nevjerovatne ljude. Kada imate samopouzdanje, prirodno ćete privući druge ljude ka sebi. Iskoristite priliku da pokažete fantastičnu ličnost u profesionalnom životu. Razmislite da unesete glamur u svoj način odjevanja.

Djevica

Nemojte odbaciti mogućnost veze na daljinu, pošto Venera ulazi u vaše prirodno deveto polje, polje putovanja. Ako postoji prava ljubav i jaka povezanost, razmislite o planiranju romantičnog bega od svega sa voljenom osobom.

 

Vaga

Ovaj znak Zodijaka će željeti nešto više misterije. Međutim, nemojte pretjerivati. Imaćete šansu da poradite malo na svom načinu zavođenja jer će vas Venera natjerati da produbite svoju vezu tako što ćete biti otvoreniji sa svojim partnerom.

Škorpija

Idealna je pozicija Venere za vas - nalazi se u kući braka. Ako ste slobodni, budite spremni da privučete nekoga svojim šarmom i to bez mnogo napora. Samo budite iskreni u svojim namjerama i uživajte u svim aktivnostima.

Strijelac

Bićete efikasni u narednih nekoliko nedelja. Žudećete za boljom organizacijom tokom ovog haosa. Želećete da malo više poradite o svojim planovima jer ćete samo tako doći do zacrtanog cilja.

Jarac

Možete očekivati više glamura i strasti tokom boravka Venere u Biku. Sami sebi ćete biti na prvom mjestu. Poznati ste kao velika vrijednice ali je vrijeme i da pokažete da znate da se zabavite. Osmjehnite se i budite vedri.

Vodolija

Vaš fokus će biti na polju porodice. Čak iako sve bude teklo po planu, postojaće nešto što o čemu ćete i dalje razmišljati. Idealno je vrijeme da preduzmete neku akciju bilo da se radi o preuređenju doma ili zdravom kuvanju obroka.

Ribe

Ponekad bi valjalo da zadržite svoje ideje za sebe i sačekate pravi trenutak da ih objelodanite. Ipak, vrijeme je da otvoreno podijelite svoje ideje i osećanja ali i rizik da ih pokažete onome ko vam se dopada.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana