Ne pretjerujte sa trošenjem novca: Mjesec u Lavu osjetiće najviše ova četiri znaka horoskopa

GS
Foto: Ilustracija

Mjesec danas u 12.37 časova ulazi u dramatičnog, temperamentnog, vatrenog Lava (znak koji voli da uživa u svemu što je lijepo) i obrazuje neharmonične (napete, izazovne) aspekte sa opuštenom i uživanjima sklonom Venerom u Biku (pretjerivanje u životnim zadovoljstvima, emocionalno nezadovoljstvo), Suncem (sukob razuma i emocija) i Plutonom u Vodoliji (preosjetljivost).

To ćemo osjetiti i na ljubavnom i na finansijskom planu (sklonost ka preteranom trošenju novca i rizičnim finansijskim potezima), jer Venera simbolizuje ljubav ali i novac.

Ove aspekte najviše će osjetiti znaci u kojima je naglašen uticaj Mjeseca, Sunca i Venere - Bikovi, Rakovi, Lavovi, Vage i Ribe. Žene će više trošiti novac u salonima ljepote, kod frizera, kozmetičara, u tržnim centrima, a muškarci na sportskim terenima, putovanjima, u kafanama.

Osim ovih napetih, Mjesec pravi i harmonične aspekte, sa Marsom, Jupiterom i Neptunom, koji podstiču na akciju, putovanja, širenje znanja i donose umjetničku inspiraciju, ali i novčane dobitke, prenosi Magazin Novosti.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana