Не претјерујте са трошењем новца: Мјесец у Лаву осјетиће највише ова четири знака хороскопа

ГС
Foto: Илустрација

Мјесец данас у 12.37 часова улази у драматичног, темпераментног, ватреног Лава (знак који воли да ужива у свему што је лијепо) и образује нехармоничне (напете, изазовне) аспекте са опуштеном и уживањима склоном Венером у Бику (претјеривање у животним задовољствима, емоционално незадовољство), Сунцем (сукоб разума и емоција) и Плутоном у Водолији (преосјетљивост).

То ћемо осјетити и на љубавном и на финансијском плану (склоност ка претераном трошењу новца и ризичним финансијским потезима), јер Венера симболизује љубав али и новац.

Ове аспекте највише ће осјетити знаци у којима је наглашен утицај Мјесеца, Сунца и Венере - Бикови, Ракови, Лавови, Ваге и Рибе. Жене ће више трошити новац у салонима љепоте, код фризера, козметичара, у тржним центрима, а мушкарци на спортским теренима, путовањима, у кафанама.

Осим ових напетих, Мјесец прави и хармоничне аспекте, са Марсом, Јупитером и Нептуном, који подстичу на акцију, путовања, ширење знања и доносе умјетничку инспирацију, али и новчане добитке, преноси Магазин Новости.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана