Horoskop za utorak, 14. maj

GS
Horoskop za utorak, 14. maj

Svaki dan donosi nove izazove i prilike, a astrologija može pružiti uvid u energije koje nas okružuju. Pogledajte šta vas čeka danas.

Ovan

Tokom dana bićete veoma dobro obavješteni o svemu što je važno za posao i poslovne aktivnosti. Nemojte se ljutiti na partnera, jer on samo želi da se vi osjećate dobro i srećno. Razlika je što vi to tamo ne vidite.

Bik

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem tuđih misli. Nemojte dozvoliti da vas drugi zloupotrebljavaju i vaše poslovno umjeće i vještine. Ovo se posebno odnosi na poslovne trenutke koje su često vezane za snalaženje u komunikaciji sa ljudima.

Blizanci

Komunikacija sa voljenom osobom je veoma nestabilna zbog vaše potrebe da budete uvijek u pravu. Ovaj put najbolje bi bilo da sve stvari sa partnerom rješavate kroz razgovor i bez tenzije. Problem sa grlom.

Rak

U narednih nekoliko dana bićete u mogućnosti da poslovno napredujete naročito ako slušate savjete poslovnih saradnika. Osoba u znaku Device vam je velika poslovna podrška i pomoć za sve naredne poslovne saradnje.

Lav

Venera vas upozorava da određene stvari rešavate u hodu posebno u vezi ljubavi. Porodica vas ne podržava po pitanju poslovne odluke u vezi inostranstva. Ipak ste vi kreator svog života. Glavobolja.

Djevica

Tvrdoglavo donosite poslovne odluke iako ste svjesni svog postojanja i problema koje možete prouzrokovati. Do kraja dana bićete veoma aktivni i raspoloženi za razgovor sa partnerom jer vas on jedino razumije.

Vaga

U ovom trenutku naučite da poštujete sebe i svoje želje. Nije problem da se dobro organizujete već je problem da se pozitivno postavite prema poslu i obavezama. Mogući problemi sa kičmom.

Škorpija

Analizarate previše stvari i događaje koji su veoma loše povezani i nemaju baš nekog smisla. Do kraja dana vodite računa o mogućim tračevima koji se prenose u okviru posla kojim se bavite. Glavobolja.

Strijelac

U ovom trenutku ne umete da se nosite sa stvarima i temama u okviru poslovne saradnje. Pokušajte da se vidite sa ljudima sa kojima ste poslovno povezani i koji vam mogu pomoći. Prehlada.

Jarac

Tvrdoglavo se ponašate posebno u vezi posla i poslovnih obaveza. Osoba u znaku Djevice vam je potrebna za savjetovanje u vezi poslovne saradnje sa inostranstvom. Ljubavna situacija je stabilna zbog vas.

Vodolija

Do kraja dana vodite računa o tome kako i na koji način ćete privući pažnju partnera. On je već neko vrijeme okrenut sebi i svojim emocijama što vas posebno iritira. Osoba u znaku Lava vam je velika podrška kao prijatelj.

Ribe

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem tuđih misli i osećanja. Osoba u znaku Djevice vas već neko vrijeme posmatra i upućuje vam jako čudne poruke. Dobro razmislite šta ćete mu odgovoriti. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana