Хороскоп за уторак, 14. мај

ГС
Хороскоп за уторак, 14. мај

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Погледајте шта вас чека данас.

Ован

Током дана бићете веома добро обавјештени о свему што је важно за посао и пословне активности. Немојте се љутити на партнера, јер он само жели да се ви осјећате добро и срећно. Разлика је што ви то тамо не видите.

Бик

У наредних неколико дана бићете под јаким утицајем туђих мисли. Немојте дозволити да вас други злоупотребљавају и ваше пословно умјеће и вјештине. Ово се посебно односи на пословне тренутке које су често везане за сналажење у комуникацији са људима.

Близанци

Комуникација са вољеном особом је веома нестабилна због ваше потребе да будете увијек у праву. Овај пут најбоље би било да све ствари са партнером рјешавате кроз разговор и без тензије. Проблем са грлом.

Рак

У наредних неколико дана бићете у могућности да пословно напредујете нарочито ако слушате савјете пословних сарадника. Особа у знаку Девице вам је велика пословна подршка и помоћ за све наредне пословне сарадње.

Лав

Венера вас упозорава да одређене ствари решавате у ходу посебно у вези љубави. Породица вас не подржава по питању пословне одлуке у вези иностранства. Ипак сте ви креатор свог живота. Главобоља.

Дјевица

Тврдоглаво доносите пословне одлуке иако сте свјесни свог постојања и проблема које можете проузроковати. До краја дана бићете веома активни и расположени за разговор са партнером јер вас он једино разумије.

Вага

У овом тренутку научите да поштујете себе и своје жеље. Није проблем да се добро организујете већ је проблем да се позитивно поставите према послу и обавезама. Могући проблеми са кичмом.

Шкорпија

Анализарате превише ствари и догађаје који су веома лоше повезани и немају баш неког смисла. До краја дана водите рачуна о могућим трачевима који се преносе у оквиру посла којим се бавите. Главобоља.

Стријелац

У овом тренутку не умете да се носите са стварима и темама у оквиру пословне сарадње. Покушајте да се видите са људима са којима сте пословно повезани и који вам могу помоћи. Прехлада.

Јарац

Тврдоглаво се понашате посебно у вези посла и пословних обавеза. Особа у знаку Дјевице вам је потребна за савјетовање у вези пословне сарадње са иностранством. Љубавна ситуација је стабилна због вас.

Водолија

До краја дана водите рачуна о томе како и на који начин ћете привући пажњу партнера. Он је већ неко вријеме окренут себи и својим емоцијама што вас посебно иритира. Особа у знаку Лава вам је велика подршка као пријатељ.

Рибе

У наредних неколико дана бићете под јаким утицајем туђих мисли и осећања. Особа у знаку Дјевице вас већ неко вријеме посматра и упућује вам јако чудне поруке. Добро размислите шта ћете му одговорити. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана