Anđeli u ljudskom obliku: Ovo su najdivniji znakovi horoskopa

GS
Anđeli u ljudskom obliku: Ovo su najdivniji znakovi horoskopa

Neki pripadnici zodijačkog kruga nisu sposobni za surovost i agresiju. Ko su najdivniji znakovi horoskopa?

Neki od nas definitivno sanjaju o temperamentnom partneru, poput Ovna, Lava ili Škorpije. Ali nekima je prijatnije sa mirnim, razumnim i iskrenim partnerom, od koga znate šta možete očekivati.

Ko su najdivniji znakovi horoskopa

Prvo mjesto – Rak

Malo je vjerovatno da će se neko iznenaditi što je na prvom mjestu na listi najmekših znakova Rak. Ali tako su odlučile planete – element Vode, zajedno sa Mjesecom, koji vlada Rakom, dao mu je taj isti nježan i pun ljubavi karakter. Mjesec je odgovoran za sposobnost Raka da saosjeća – ovaj znak uvijek osjeća ako nešto nije u redu sa voljenom osobom, i nastoji da joj pomogne.

Takođe, vladar znaka ga čini taktičnim prijateljem i partnerom – Rak nikada neće zamjeriti, osuditi ili kritikovati. Element vode daje Raku rijetku sposobnost da duboko razmišlja i daje mudre savjete. Pored toga, Rak je odan prijatelj ili romantičan partner koji nikada neće odati vaše tajne. Ali budite oprezni: prvo, Rak nikada ne oprašta izdaju. Drugo, Rak se neće otvoriti površnoj ili hvalisavoj osobi.

Drugo mjesto – Ribe

Definitivno ne treba očekivati agresiju, poniženje ili napad od Riba. Ako se znaku nešto ne sviđa, veća je vjerovatnoća da će impulsivno briznuti u plač i zaključati se u sobu – generalno, uradiće sve što se naziva tipičnom histerijom. Ali, u stvari, nije tako teško ne poremetiti duševni mir Riba – one žele samo iskrenu ljubav i odanost i spremni su da daju mnogo zauzvrat.

Na primer, Ribe često postavljaju osjećanja i potrebe drugih ljudi mnogo više od svojih. Spremni su na ustupke samo da bi usrećili svoju voljenu osobu. Ribe takođe nikada neće energično braniti svoju poziciju, bombardujući protivnika argumentima. Spremni su da prihvate i razumiju tuđe gledište (ali duboko u sebi drže se svog). Takođe, Ribe nisu sposobne za pasivnu agresiju ili spletke. Da biste to uradili, morate biti u stanju da obuzdate svoje emocije i da imate ledeno raspoloženje – a Ribe, avaj, imaju sve napisano na licu.

Treće mjesto – Vaga

Teško je naći skladniju i miroljubiviju osobu od Vage. Oni jednostavno fizički ne mogu biti u toksičnom ili agresivnom okruženju, pa se uvijek okružuju pozitivnim ljudima i pozitivnim mislima. Ako dođe do sukoba, sigurno neće dugo trajati sa Vagom. Znak nije od onih koji su vidljivo uvrijeđeni, i koji se ne javljaju se na telefon. Vage uvijek teže tome da se što prije pomire sa prijateljem ili partnerom i žive svojim uobičajenim pozitivnim životom. Ako prolazite kroz težak period, Vaga će vas svakako podržati. Vage su veoma razumne i logične i uvijek daju mudre i djelotvorne savjete.

Međutim, važno je ne pretjerati. Zapamtite da je Vaga glavni hedonista Zodijaka. Ako se pored njih nađe osoba sklona apatiji koja svojim distopijskim mislima „podrezuje” krila, Vaga će se brzo oprostiti od njega, jer im je duševni mir najvrijedniji. I još nešto – Vaga lako i brzo oprašta voljenima, ali ova „pretplata“ nije beskonačna. Ako znak vidi da ste grubi, agresivni ili skloni nasilju, odmah će otići, piše Lepota i zdravlje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana