Анђели у људском облику: Ово су најдивнији знакови хороскопа

ГС
Анђели у људском облику: Ово су најдивнији знакови хороскопа

Неки припадници зодијачког круга нису способни за суровост и агресију. Ко су најдивнији знакови хороскопа?

Неки од нас дефинитивно сањају о темпераментном партнеру, попут Овна, Лава или Шкорпије. Али некима је пријатније са мирним, разумним и искреним партнером, од кога знате шта можете очекивати.

Ко су најдивнији знакови хороскопа

Прво мјесто – Рак

Мало је вјероватно да ће се неко изненадити што је на првом мјесту на листи најмекших знакова Рак. Али тако су одлучиле планете – елемент Воде, заједно са Мјесецом, који влада Раком, дао му је тај исти њежан и пун љубави карактер. Мјесец је одговоран за способност Рака да саосјећа – овај знак увијек осјећа ако нешто није у реду са вољеном особом, и настоји да јој помогне.

Такође, владар знака га чини тактичним пријатељем и партнером – Рак никада неће замјерити, осудити или критиковати. Елемент воде даје Раку ријетку способност да дубоко размишља и даје мудре савјете. Поред тога, Рак је одан пријатељ или романтичан партнер који никада неће одати ваше тајне. Али будите опрезни: прво, Рак никада не опрашта издају. Друго, Рак се неће отворити површној или хвалисавој особи.

Друго мјесто – Рибе

Дефинитивно не треба очекивати агресију, понижење или напад од Риба. Ако се знаку нешто не свиђа, већа је вјероватноћа да ће импулсивно бризнути у плач и закључати се у собу – генерално, урадиће све што се назива типичном хистеријом. Али, у ствари, није тако тешко не пореметити душевни мир Риба – оне желе само искрену љубав и оданост и спремни су да дају много заузврат.

На пример, Рибе често постављају осјећања и потребе других људи много више од својих. Спремни су на уступке само да би усрећили своју вољену особу. Рибе такође никада неће енергично бранити своју позицију, бомбардујући противника аргументима. Спремни су да прихвате и разумију туђе гледиште (али дубоко у себи држе се свог). Такође, Рибе нису способне за пасивну агресију или сплетке. Да бисте то урадили, морате бити у стању да обуздате своје емоције и да имате ледено расположење – а Рибе, авај, имају све написано на лицу.

Треће мјесто – Вага

Тешко је наћи складнију и мирољубивију особу од Ваге. Они једноставно физички не могу бити у токсичном или агресивном окружењу, па се увијек окружују позитивним људима и позитивним мислима. Ако дође до сукоба, сигурно неће дуго трајати са Вагом. Знак није од оних који су видљиво увријеђени, и који се не јављају се на телефон. Ваге увијек теже томе да се што прије помире са пријатељем или партнером и живе својим уобичајеним позитивним животом. Ако пролазите кроз тежак период, Вага ће вас свакако подржати. Ваге су веома разумне и логичне и увијек дају мудре и дјелотворне савјете.

Међутим, важно је не претјерати. Запамтите да је Вага главни хедониста Зодијака. Ако се поред њих нађе особа склона апатији која својим дистопијским мислима „подрезује” крила, Вага ће се брзо опростити од њега, јер им је душевни мир највриједнији. И још нешто – Вага лако и брзо опрашта вољенима, али ова „претплата“ није бесконачна. Ако знак види да сте груби, агресивни или склони насиљу, одмах ће отићи, пише Лепота и здравље.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана