Horoskop za 13. maj

G.S.
Horoskop za 13. maj

Svaki dan donosi nove izazove i prilike, a astrologija može pružiti uvid u energije koje nas okružuju. Pogledajte šta vas čeka danas.

Ovan

Slijedi pravi vatromet ljubavnih iskrica. Bez obzira na to da li ste u vezi ili je riječ o flertu. Izražena je vaša borbenost, samopouzdanje i ambicija. Sve zajedno, naravno, donosi i napredak. Imate veliku energiju.

Bik

Iskoristite blagodeti koje vam pruža ljubav. Dolazite u prvi plan kod voljene osobe. Vidljivi su rezultati, zasluženi odavno. Ipak, nema mjesta ljenčarenju, dolaze nove obaveze. Uživajte u svemu lijepom.

Blizanci

Ispunjena su vaša očekivanja. Nimalo vam nije dosadno, a voljena osoba sve vas više oduševljava. Naglašeno su aktivirane vaše kreativne sposobnosti. To vam omogućava uspjeh na svim poljima. Bar nakratko prošetajte.

Rak

Razmislite prije nego što donesete važnu, možda i životnu odluku. Poslije se možete pokajati. Čak ako zarada i nije prema očekivanjima, možete biti zadovoljni. Novac znate pravilno rasporediti. Izađite na čist vazduh.

Lav

Ponekad ste i ćudljivi, nepredvidivi. Osobu koja vas voli to zbunjuje, a suvišno je. Malo je toga novog. Stvari se, uglavnom, odvijaju u poznatom smjeru, ali iznad vaših očekivanja. Nema nikakvih problema.

Djevica

Niste prečuli zov ljubavi, a dolazi sa nekoliko strana. Veoma ste romantični i željni izazova. Možete biti zadovoljni, otvaraju se nove mogućnosti. Odnosi sa kolegama su plodni i konstruktivni. Ne trošite previše snagu!

Vaga

Bitne promjene zahvatile su vaš ljubavni život. Ovo je dan u kojem možete riješiti i dilemu. Veliki dio energije i vremena ulažete u karijeru. Nema prepreka da provedete zamisli u djelo. Prati vas sreća.

Škorpija

Razmišljate o tome kako ćete šarmirati osobu do koje vam je stalo. Opustite se i žrtvujte ponešto. Vaš je interes u rješavanju finansijske strane posla. Moguća je pomoć da biste popravili budžet. Sve je kako treba.

Strijelac

Imate teškoća da uravnotežite emotivni život. Te prepreke, srećom, nisu nešto ozbiljno. Sve što ste preduzeli, samo po sebi, je dobro. Problem može stvoriti nešto izvan vaše kontrole. Redovno se bavite rekreacijom.

Jarac

Želite okrenuti novu stranicu u ljubavnom životu. Nema razloga da izbjegavate partnera, sreću. Obaveze su takve da ne trpe odlaganja. Zadovoljni ste zbog toga, jer je na vidiku i dobra zarada. Odlično!

Vodolija

Želite da se potpuno udaljite od površnih flertova, koketiranja. Ljubav shvatate sve ozbiljnije. Imate dosta briga. Međutim, ukoliko se potrudite, naći ćete adekvatno rješenje i dati sve od sebe. Zdravlje sasvim dobro.

Ribe

Ovo je dan ljubavi. Nježni ste, privlačni mnogim osobama. Ipak, želite samo svog partnera. Premalo aktivnosti i ambicija ne donose ništa novo. Prema svemu sudeći, to vas ne brine. Obogatite jelovnik voćem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana