Хороскоп за 13. мај

Г.С.
Хороскоп за 13. мај

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Погледајте шта вас чека данас.

Ован

Слиједи прави ватромет љубавних искрица. Без обзира на то да ли сте у вези или је ријеч о флерту. Изражена је ваша борбеност, самопоуздање и амбиција. Све заједно, наравно, доноси и напредак. Имате велику енергију.

Бик

Искористите благодети које вам пружа љубав. Долазите у први план код вољене особе. Видљиви су резултати, заслужени одавно. Ипак, нема мјеста љенчарењу, долазе нове обавезе. Уживајте у свему лијепом.

Близанци

Испуњена су ваша очекивања. Нимало вам није досадно, а вољена особа све вас више одушевљава. Наглашено су активиране ваше креативне способности. То вам омогућава успјех на свим пољима. Бар накратко прошетајте.

Рак

Размислите прије него што донесете важну, можда и животну одлуку. Послије се можете покајати. Чак ако зарада и није према очекивањима, можете бити задовољни. Новац знате правилно распоредити. Изађите на чист ваздух.

Лав

Понекад сте и ћудљиви, непредвидиви. Особу која вас воли то збуњује, а сувишно је. Мало је тога новог. Ствари се, углавном, одвијају у познатом смјеру, али изнад ваших очекивања. Нема никаквих проблема.

Дјевица

Нисте пречули зов љубави, а долази са неколико страна. Веома сте романтични и жељни изазова. Можете бити задовољни, отварају се нове могућности. Односи са колегама су плодни и конструктивни. Не трошите превише снагу!

Вага

Битне промјене захватиле су ваш љубавни живот. Ово је дан у којем можете ријешити и дилему. Велики дио енергије и времена улажете у каријеру. Нема препрека да проведете замисли у дјело. Прати вас срећа.

Шкорпија

Размишљате о томе како ћете шармирати особу до које вам је стало. Опустите се и жртвујте понешто. Ваш је интерес у рјешавању финансијске стране посла. Могућа је помоћ да бисте поправили буџет. Све је како треба.

Стријелац

Имате тешкоћа да уравнотежите емотивни живот. Те препреке, срећом, нису нешто озбиљно. Све што сте предузели, само по себи, је добро. Проблем може створити нешто изван ваше контроле. Редовно се бавите рекреацијом.

Јарац

Желите окренути нову страницу у љубавном животу. Нема разлога да избјегавате партнера, срећу. Обавезе су такве да не трпе одлагања. Задовољни сте због тога, јер је на видику и добра зарада. Одлично!

Водолија

Желите да се потпуно удаљите од површних флертова, кокетирања. Љубав схватате све озбиљније. Имате доста брига. Међутим, уколико се потрудите, наћи ћете адекватно рјешење и дати све од себе. Здравље сасвим добро.

Рибе

Ово је дан љубави. Њежни сте, привлачни многим особама. Ипак, желите само свог партнера. Премало активности и амбиција не доносе ништа ново. Према свему судећи, то вас не брине. Обогатите јеловник воћем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана