Muškarci ne mogu da im odole: U ovom znaku su rođene najpoželjnije žene

GS
Muškarci ne mogu da im odole: U ovom znaku su rođene najpoželjnije žene

Postoji nekoliko znakova Zodijaka koji mogu da se takmiče za titulu najljubaznije i najpoželjnije osobe.

Ipak, jedna žena ima prednost. Uvek je nežna, nasmijana, taktična. Sa njom je uvijek mirno i prijatno, pa mnogi žele da budu u njenoj blizini sve vrijeme. Važi za najbolju suprugu i majku, a muškarci uglavnom sanjaju da njihov životni saputnik bude baš ona.

Ona je jedina među svim znacima horoskopa kojoj je ljubav najvažnija. Ima je na pretek, dovoljno da je pokloni cijelom svijetu. Ona je ta koja svakoga može da razumije i uvijek može da podrži u teškom trenutku. Riječ je o ženi koja je rođena u znaku Raka.

Kakve su to osobine, emocije i karakter žene Raka?

Žena rođena u znaku Raka ima svoju jedinstvenu snagu, slabosti, osobine i želje koje oblikuju njen pogled na ljude i život. Pod uticajem Mjeseca, često se shvata kao duboko intuitivna i veoma osjetljiva osoba.

Žena Rak je fleksibilna, lako se prilagođava različitim ulogama i situacijama u životu. Takođe je blagoslovena kreativnim genima koji dodatno krase njena životna iskustva.
Često se u početku smatra povučenom osobom. Međutim, ispod njene zaštitne spoljašnjosti, žena Rak posjeduje brižnu prirodu i emocionalnu dubinu koje je čine nepokolebljivim prijateljem i ljubavnim partnerom.

Ima snažan osjećaj lojalnosti i žrtvovanja, često stavlja potrebe svojih najmilijih iznad svojih. Njena emocionalna strana može da bude mač sa dvije oštrice, što dovodi do promena raspoloženja i daje joj pronicljivu percepciju osjećanja drugih.

Žena Rak je zadivljujuća kombinacija emocija i snage. Njenu ličnost karakteriše duboka intuicija, a njene emocije su duboke i snažne poput vodenog znaka. Žena Rak je žestoko zaštitnički nastrojena prema onima do kojih joj je stalo. Voli da pokazuje svoju brižnu stranu. Primijetićete da je žena Rak istovremeno ljuta, tvrdoglava i brižna, piše Krstarica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana