Мушкарци не могу да им одоле: У овом знаку су рођене најпожељније жене

ГС
Мушкарци не могу да им одоле: У овом знаку су рођене најпожељније жене

Постоји неколико знакова Зодијака који могу да се такмиче за титулу најљубазније и најпожељније особе.

Ипак, једна жена има предност. Увек је нежна, насмијана, тактична. Са њом је увијек мирно и пријатно, па многи желе да буду у њеној близини све вријеме. Важи за најбољу супругу и мајку, а мушкарци углавном сањају да њихов животни сапутник буде баш она.

Она је једина међу свим знацима хороскопа којој је љубав најважнија. Има је на претек, довољно да је поклони цијелом свијету. Она је та која свакога може да разумије и увијек може да подржи у тешком тренутку. Ријеч је о жени која је рођена у знаку Рака.

Какве су то особине, емоције и карактер жене Рака?

Жена рођена у знаку Рака има своју јединствену снагу, слабости, особине и жеље које обликују њен поглед на људе и живот. Под утицајем Мјесеца, често се схвата као дубоко интуитивна и веома осјетљива особа.

Жена Рак је флексибилна, лако се прилагођава различитим улогама и ситуацијама у животу. Такође је благословена креативним генима који додатно красе њена животна искуства.
Често се у почетку сматра повученом особом. Међутим, испод њене заштитне спољашњости, жена Рак посједује брижну природу и емоционалну дубину које је чине непоколебљивим пријатељем и љубавним партнером.

Има снажан осјећај лојалности и жртвовања, често ставља потребе својих најмилијих изнад својих. Њена емоционална страна може да буде мач са двије оштрице, што доводи до промена расположења и даје јој проницљиву перцепцију осјећања других.

Жена Рак је задивљујућа комбинација емоција и снаге. Њену личност карактерише дубока интуиција, а њене емоције су дубоке и снажне попут воденог знака. Жена Рак је жестоко заштитнички настројена према онима до којих јој је стало. Воли да показује своју брижну страну. Примијетићете да је жена Рак истовремено љута, тврдоглава и брижна, пише Крстарица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана