Мјесечни хороскоп за мај: Најбољи мјесец у години је пред нама

ГС
Мјесечни хороскоп за мај: Најбољи мјесец у години је пред нама

Мјесечни хороскоп за мај 2024. најављује одличан Мјесец који ће многима отворити прилике за опуштање и зараду.

Ваш хороскоп за мај 2024. је десерт, слатка посластица, заслужена након којекаквих непријатних ствари у сезони помрачења. Мај и јун нам пружају неке од најљепших астро прилика током цијеле године, што ово чини савршеним временом за путовање.

Имамо млад Месец 7. маја, који сија својом свјетлошћу у Бику, сигнализирајући нове почетке за стабилност и сигурност. Припремите се за нове прилике за зараду – замислите то као космичко зелено свјетло за циљеве које сте очекивали. И обиљежите у свом календару пун Мјесец у Стријелцу 23. Маја, овај небески булдожер ће уклонити све оне менталне препреке које су вас тјерале да размишљате на мало.

Меркур 15. маја прелази у Бика, док Венера клизи у Близанце 23. маја. Меркуров потез доноси јасну комуникацију без бесмислица и оштро размишљање, савршено за пресјецање магле коју је оставио априлски ретроградни Меркур. А са Венером у Близанцима, ваши односи би могли да добију разиграни изглед. Транспарентни разговори и лаке везе значе да коначно можете да се ослободите стреса.

Завршавамо мјесец космичким гостовањем Јупитера, планете експанзије у знаку Близанаца. Посљедњи пут када се ово догађало била је 2012, година која је донијела све врсте технолошких и друштвених промјена.

Мјесечни хороскоп за мај 2024:

Ован

За Овна, мај ће бити прилично стабилан мјесец. Многи Овнови ће моћи да унапреде своје позиције на послу, спорту или хобијима. Представници знака ће уживати у мирном и монотоном раду, изненађујући себе одличним резултатима. Здравље ће бити прилично добро, али морате обратити пажњу да обезбједите себи довољно сна и правилну исхрану. Стећи ћете нове изворе прихода или ћете добити повишицу.

Бик

Бикове чека пријатан мјесец. Они би најрадије живјели дан по дан и не размишљали о будућности. Биће много прилика за лако и пријатно флертовање са супротним полом и комуникацију са пријатељима. Професионална сфера неће одузимати превише енергије, па ће неки водити веома активан друштвени живот. Ваше здравље ће бити прилично добро, али постоји ризик од повреде у другој половини мјесеца.

Близанци

Близанци ће у мају имати много путовања, комуникација и нових корисних познанстава. Штавише, сва је прилика да ће се неко од ових познанстава из пословне сфере брзо претворити у романтично. На професионалном плану имате разлога за оптимизам, а финансијска страна живота ће се побољшати захваљујући уложеним напорима. Здравље ће бити добро, што ће вам омогућити да водите активан начин живота и обратите посебну пажњу на своју физичку спремност и изглед – резултати трансформације ће бити импресивни.

Рак

За Ракове, мај ће донети стабилан и одмјерен начин живота, са изузетком првих дана у мјесецу. На послу ћете имати пријатну комуникацију са запосленима, колегама или партнерима. Вјероватне су и прилике за побољшање услова рада у мају. Животно поље романтике ће остати стабилно, посебно за представнике овог знака који су у везама. Здравље и финансије такође обећавају задовољство, а занимљива путовања треба планирати за последњу трећину мјесеца.

Лав

Лавови ће скоро цијели мјесец посветити пажњу себи, свом изгледу, ажурирању гардеробе, куповини и набавкама. Многи ће моћи не само да значајно побољшају своју физичку спремност, већ и успјешно промијене имиџ. У њиховом кругу, представници знака ће заслужено стећи репутацију елегантне и свијетле особе, па ће се број обожаватеља значајно повећати. Романтична сфера ће вас одушевити необичним и живописним утисцима ваших партнера, а финансијска страна живота обећава да ће бити стабилна. Мораћете да посветите повећану пажњу свом здрављу у другој половини мјесеца – кардиоваскуларни систем и органи за варење биће посебно осјетљиви.

Дјевица

Дјевице ће спровести многе своје планове у вези са имовином, некретнинама, а такође ће рјешавати хитне проблеме са властима. Старији рођаци могу захтјевати додатну пажњу, његу и финансијске трошкове. Међутим, имаћете довољно високе приходе да можете безбједно да трошите новац на вољене. Здравље ће бити стабилно. За Дјевице у везама ово је стабилан период.

Вага

Вага ће скоро цијели мај бити заокупљена романсом и везама, а успјех ће бити промјенљив – а све због нестабилног емотивног стања. Многи ће имати тенденцију да се врло брзо заљубе и једнако брзо се разочарају. Добра препорука би био уравнотеженији приступ процјени потенцијалних партнера, али је мало вјероватно да ће представници знака бити склони да слиједе било чије препоруке током овог периода. Здравље неће стварати посебне проблеме, као ни ваше материјално стање. У професионалној сфери Вага планира промјене у вези са реорганизацијом, преласком на другу позицију или локацију.

Шкорпије

Шкорпије ће другу половину маја у потпуности посветити новим пројектима у професионалној области. Они ће имати добити већу одговорност, као и менаџерску функцију. Не може се рећи да ће представници овог знака бити одушевљени насталим околностима, јер ће разумјевање стварног стања ствари учинити нову функционалност тешким теретом. Међутим, многи ће достојанствено поднијети повећане обавезе, без избјегавања одговорности и доношења одлука које нису увијек пријатне. Здравље ће бити добро. Слободне Шкоприје чека веома интензиван период са много флерта.

Стријелац

За Стрелца, мај доноси добре изгледе за рјешавање дугогодишњих проблема. А ове могућности ће се састојати од нових контаката и веза које ће се појавити. Многи ће активно склапати познанства, привлачећи нове пријатеље. Узгред, нека од стечених познанстава имају свешансе да се развију у право и снажно пријатељство. Здравље ćе бити добро до отприлике 20. маја, а онда треба обратити пажњу на систем за варење – посебно на јетру.

Јарац

За Јарца, мај ćе доноси добре изгледе за промену места становања или посла. Многи ćе морати да посвете време свом здрављу, посебно мишиćно-коштаном систему и хроничним ендокриним проблемима. Боље је планирати путовања за прву половину месеца, а другу половину провести у разумној равнотежи између посла, куćе и физичке активности. Козметичке процедуре ćе бити ефикасне у другој десетини маја, а куповину је боље одложити да бисте ажурирали гардеробу за неки други период. Романтична сфера ćе дати Јарчевима прилику да покажу такве квалитете као што су племенитост, великодушност.

Водолија

Мај ће Водолијама пружити прилику да се јасно изразе у јавној сфери. Многи ће значајно проширити круг контаката и стећи нове пријатеље. Прилике да побољшате своју финансијску ситуацију појавиће се крајем мјесеца, али главни проблем може бити нека еуфорија око добијених средстава, што ће смањити и критичко размишљање и опрез. Представници овог ваздушног знака могу постати, у најгорем случају, жртве преваранта, а у најбољем случају трошити новац под утицајем емоција, након чега следи акутно разочарање. Ваше здравље ће бити добро: само треба обратити пажњу на разумну физичку активност и шетње на свјежем ваздуху.

Рибе

У мају Рибе чека много занимљивих догађаја, од којих ће неки бити срећни и радосни, а неки непријатни и болни. Радост ćе бити повезана са опуштањем, састанцима са вољенима, пријатним аквизицијама и новим познанствима. Почеће да се јављају невоље у професионалној и правној сфери. Потешкоће могу настати приликом рјешавања питања у вези са плаћањем осигурања, насљеђем и кредитима. У односима са запосленима и колегама на послу могу настати чести неспоразуми, сукоби или спорови. У овим ситуацијама Рибе би требало да траже савјет од старијих и мудријих пријатеља или покровитеља, преноси Лепота и здравље.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана