Хороскоп за 29. април

Г.С.
Хороскоп за 29. април

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Погледајте шта вас чека данас.

Ован

Савјетујемо Овновима да мало прикоче и не разлијећу се на сто страна када је ријеч о послу. Могли бисте брзо да изгубите жељу. Умјесто тога фокусирајте се на једно и посветите се томе. Не заборавите на обећања која сте дали људима, а вријеме је да зачините мало однос са партнером.

Бик

Звијезде вам доносе мали преокрет у каријерном путу. Искористите своје потенцијале и конекције и изађите из зоне комфора. Ако вам се по глави мота покретање приватног бизниса, сада је идеално вријеме за то. Заузетим Биковима у љубави иде сјајно, док ће они слободни још мало уживати у самоћи. Уносите више течности и одмарајте.

Близанци

Почетак дана нешто турбулентнији, поготово ако у плану имате неку организацију. Не дозволите да вас људи избаце из такта, већ се водите својом замисли. У љубави вам нису све “овце на броју”. Нестални Близанци би могли да упаду у искушење. Пазите шта радите да касније не бисте зажалили. Више се крећите!

Рак

Три пута мјери, једанпут сијеци је изрека која ће да вам обиљежи данашњи дан. Не судите другима и ситуацијама одмах на прву лопту, већ саслушајте обје стране. Могуће је да ћете осјетити незадовољство и тензију у окружењу. Обратите пажњу на оговарања, избјегавајте их у широком луку. Повећани болови у мишићима. Покрените се!

Лав

Данас је идеалан дан за састанке, преговоре и нова познанства. Искористите идеје које вам надолазе, могле би вам се исплатити. Немојте да се трудите да остављате добар утисак на људе који вас не воле, умјесто тога окружите се онима са истим интересовањима. Имате потребу за дружењем, остатак дана је идеалан за нешто интимнију атмосферу.

Дјевица

Навикли сте да вам се све што замислите и оствари. Данас ће вам бити потребно много више стрпљења. Ствари вам неће ићи од руке, али водите се мишљу “ко зна за што је то добро”. Избјећи ћете неке лоше ствари. Окружите се људима који вам пријају. Одлазак у природу је одлично рјешење да напуните батерије!

Вага

Савјетујемо вам да не рјешавате туђе односе и конфликте. Могли бисте ви да испаднете грбави. Уместо тога, останите неутрални и фокусирајте се на рјешавање својих проблема. Потражите савјет старијих и не узимајте све здраво за готово. Пријаће вам друштво једне особе. Избјегавајте стресне ситуације!

Шкорпија

Данас је дан за нове промјене. Осјетићете налете енергије и жељу да нешто урадите. Искористите сваку прилику која вам се укаже и његујте пријатељства. У посљедње вријеме доста сте се осамили. То вам не прија! Слободне Шкорпије би могле да сретну особу која ће им пружити пажњу која им недостају. Узвратите истом мјером!

Стријелац

Хоћете све и одмах, а знате да то баш не иде тако. Не срљајте у празно и погрешне прилике како касније не бисте жалили за протраћеним временом. Вријеме је да послушате свој унутрашњи глас и савјете искуснијих. Када је ријеч о послу, крећите се више са људима и повезујте. Значиће вам у будућности. Више се одмарајте!

Јарац

Финансијска ситуација вам није баш најбоља, али не брините! Ускоро вас очекује награда за ваш труд. Пазите коме се повјеравате и шта причате. Погрешни људи би могли то да злоупотријебе против вас. Партнер осјећа да га желите само за себе. То би могло да угуши ваш однос и доведе до размирица. Олабавите мало!

Водолија

Данас размислите о томе ко је искрено ту за вас, а ко жели само корист. Чини се да сте заглављени у прошлости и не можете да пређете преко неких ствари. Вријеме откуцава, а ви стагнирате. Вријеме је да се покренете. Скрените мисли на ствари и људе које волите. Нови подухвати вас тек чекају. Избјегавајте пороке!

Рибе

Биће вам миран и уравнотежен дан. Очекују вас и лијепе вијести на пољу каријере или породице. Сада није вријеме за крупне расправе. Чувајте се лажних обећања и позајмице. Слободне Рибе се упуштају у нову авантуру, а оне заузете нека се више посвете партнеру.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана