Хороскоп за 27. април

ГС
Хороскоп за 27. април

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Погледајте шта вас чека данас.

Ован

Све што данас урадите или кажете, биће засновано на искуствима других. Не пратите слијепо туђе савјете. У љубави су могући проблеми, партнер се понаша чудно. Испитајте о чему је ријеч. Осјећате се уморно. 

Бик

Данас ће вас пратити срећа, али постоји услов. На послу ћете морати добро да засучете рукаве и покажете зубе, јер је то једини начин да постигнете успјех. Очекујете да вам "судбина" ријеши љубавне проблеме. Ако нећете да направите први корак, немојте превише да се надате. Болови у леђима.

Близанци

Данас желите да вам све буде лако и пријатно. Боље је да не доносите одговорне одлуке, велика је вјероватноћа да ћете погрешно пресудити. Астролози вам савјетују да се окренете природи и радите ово што вам прија - шетајте, возите бицикл... Љубав без већих промјена. Здравље је добро.

Рак

Ако су вам финансије задавале главобољу, данас без проблема рјешавате све невоље. Припазите на то како се обраћате надређенима оштар језик би могао да вас кошта... Радост у кући, очекујте лијепе вијести од неког члана породице. Осјећате се добро.

Лав

Ако сте недавно имали сукоб са старијим колегом, данас бисте могли да разријешите несугласице. У питању је неспоразум, а заједничка сарадња би обома користила. У потрази сте за сродном душом, али пристајете на блиједе копије. Немојте да се заносите, будите реални у својим очекивањима. Ојачајте леђа. 

Дјевица

Коначно ћете започети пројекат који сте дуго одлагали. Тренутак не може бити бољи, јер сте данас посебно фокусирани. Изненадиће вас позив од особе за коју нисте ни знали да вас примјећује. Очекује вас весело вече. Прије подне могућа главобоља. 

Вага

Данас ћете морати да ријешите један пословни проблем на који сте потпуно заборавили. Нећете уживати, одмах да вам кажемо, биће прилично непријатно, али успјећете да из ситуације изађете као побједник. Нека нова поља се отварају. Можда превише вјерујете партнеру. Скините ружичасте наочаре. Здравље је добро.

Шкорпија

Данас се осјећате непобједиво! Донијели сте неке одлуке и сада осјећате као да вам је камен пао са срца. Могуће несугласице у породици, али за вас нема препреке. Партнер покушава да вас увуче дубље у везу, али се не дате. Постоји разлог, будите искрени. Пуни сте енергије.

Стријелац

Нисте у елементу, сви вам сметају, па чак и они који нису заслужни за ваше незадовољство. Посложите приоритете и мало зрелије сагледајте своју позицију на послу. Љути сте и на партнера јер вас не разумије. Данас би било боље да се мало осамите. Превише сте напети. 

Јарац

Мајстор сте да закомпликујете ситуацију без потребе. Ако вас жуља каменчић, не морате да баците цијелу ципелу, зар не? Други дио дана знатно бољи. Наилазите на велику подршку партнера, а слободне Јарчеве очекује страствено вече. Уносите више воде.

Водолија

Одличан дан за вас! Невјероватно сте енергични и пуни идеја, проналазите рјешења која другима никада не би пала на памет. Недавно сте имали неки неспоразум са партнером и посљедице се и даље осјећају. Попустите мало, биће вам обома боље. Избјегавајте брзу храну.

Рибе

Зауздајте језик са женском особом која је на јачој позицији на послу. Понекад наступате непромишљено, немају сви разумијевања за ваше хирове. У љубави сте поставили високе критеријуме. Можда пропуштате неке добре прилике. Здравље је добро.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана