Хороскоп за 26. април

ГС
Хороскоп за 26. април

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Погледајте шта вас чека данас.

Ован

Данас вам околности, али и договори иду наруку и неке прилике ће се отворити иако им се нисте надали. Имате велику подршку неких особа, што ће довести до лакшег функционисања у будућности. Партнер и ви једно другом можете приредити лијепа изненађења.

Бик

Имаћете тешкоћу да се ускладите са сарадницима. Завршавате веће проблеме које сте имали по питању папирологије. Могућности за тајне договоре и у пословном, али и у емотивном сегменту. Не осјећате се лоше. Ваше добро расположење се буди.

Близанци

Данас је прави моменат да ријешите битна питања, али и да исправите евентуалне грешке и пропусте из претходног периода. Све ће ићи лакше него обично. Схватате да је партнер можда био у праву и данас ћете функционисати са више разумијевања и добре енергије.

Рак

Расположени сте да у контакту са другима покажете најбољи дио себе. Лако остварујете комуникацију са пословним сарадницима. Вољеној особи покажите колика је снага ваших емоција према њој. Друга страна ће бити више него вољна да вам узврати.

Лав

Очекујете да се други прилагођавају вама, док ви лично нисте спремни да им изађете у сусрет. Усклађивање је неопходно, поготово што имате добре прилике да остварите значајније резултате. Врло њежно понашање према вољеној особи.

Дјевица

Можете схватити да сте неке ствари заборавили или пропустили да урадите, али ћете данас ово лако средити. Све што је везано за посао, али и за финансије иде лагано. Вољена особа очекује вашу посвећеност и присуство. Ипак, ви ћете моћи само дјелимично ово и да испуните.

Вага

Можете рачунати на мање компликација уколико се бавите приватним послом. Генерално гледано – наглашена креативност и добре пословне идеје. Са вољеном особом ће бити лакше отворено поразговарати о неким битним питањима у вашем односу.

Шкорпија

Врло сте узбуђени због промјена у пословном окружењу, јер вам се отварају прилике које су доста повољне по вас. Драго вам је што сте успјели да превазиђете застоје. Данас би било добро да се више ангажујете око вољене особе. Доста интензивни и страсни контакти.

Стријелац

Неке околности у пословном сегменту данас су вам права мука. Не потенцирајте да други морају да раде ствари на ваш начин. Особа која вам се допада извлачи из вас велику количину добре енергије, духовитости и ентузијазма. Лијепи тренуци са симпатијом.

Јарац

Мотате по глави нечије ријечи и нисте сигурни да ли да их доживите као критику или као савјет. У емотивном животу нагло поправљање односа између вас и вољене особе. Осјећате се више него добро и лако преносите своје расположење на партнера.

Водолија

Очекујте лакше одвијање ваших сарадничких прича. Штавише, вјероватно ћете урадити и постићи много више од онога што сте планирали. Једноставно, енергија овог дана вам у потпуности прија. Одлични контакти са супротним полом.

Рибе

Пословних обавеза је доста, али је енергија у пословном окружењу другачија и лакше се договарате са колегама. Они данас имају више разумијевања према вама. Дан је добар за провод са пријатељима, за изласке и за упознавање нових особа.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана