Жена у овом знаку је права опасница: Сви је се боје, а истина је другачија

ГС
Жена у овом знаку је права опасница: Сви је се боје, а истина је другачија

Њој слијепо можете вјеровати и не треба јој неко ко ће јој чувати леђа. Док не оствари шта је наумила – све друго оставља по страни.

За њу кажу да је права "опасница". Неки је се боје, јер вјерују да је њена жаока прилично болна. Ипак, стварност је сасвим другачија. Једном када је упознате, схватићете колико је она заправо жена вредна дивљења. Следеће особине можете пронаћи код жене рођене у знаку Шкорпије.

Оличење оданости

Ово је, заправо, једна од кључних особина жене рођене у знаку Шкорпије. Ништа јој не може помјерити тло под ногама. Било да се ради о пријатељима или човјеку којег воли, она савршено добро зна у којој тачки лежи лојалност и због чега је толико битна. Она је једна од оних особа којој слијепо можете вјеровати. То је због тога што она није неко ко вјерује у давање лажних обећања. Лојална је до сржи!

Независност

Жени рођеној у овом знаку није стално потребан неко ко ће "пазити" на њу и чувати јој леђа. Чак иако се чини малом и тихом попут миша, она има снагу и храброст лавице. Управо због ових карактеристика она је способна да се брине о себи. Она воли своју слободу, али и мрзи када јој се говори шта да ради. Она ради ствари за које она мисли да су исправне умјесто да слијепо слуша друге.

Оштроуман посматрач

Жена рођена у овом знаку екстремно је оштроуман посматрач. Она има тенденцију да улази у ситне детаље, када је ријеч о неком проблему или особи и то на такав начин да јој апсолутно ништа не може промаћи. Уочиће ствари које другима нису видљиве. Због овакве природе сагледавања ствари, жена рођена у знаку Шкорпије има тенденцију да доноси веома добар суд о разним питањима или људима.

Одлучност и непоколебљивост

Жена рођена у знаку Шкорпије по својој природи је одлучна, несаломива и непоколебљива. Она је неко ко размишља о постизању циљева и веома добро зна шта жели. Оставља све друго по страни док не оствари оно што је “зацртала”. На том путу ништа је не може “уздрмати”, колико год се неко трудио да то уради.

Неупоредива страст

Страст жене рођене у знаку Шкорпије вриједна је писања књиге. Када воли, урадиће све да друга страна буде срећна. Опет, с друге стране, када некога не воли, урадиће све да му загорча живот. Шта год да ради, даје све од себе и иде до крајњих граница. Без обзира да ли је у питању образовање, каријера, хоби или одговорност, она наступа са огромном страшћу и жаром.

Амбициозност

Она је увијек заузета ковањем планова како да дохвати саме звијезде. Не, то не значи да она не стоји чврсто на земљи већ само да је веома амбициозна и да вјерује у снове. Жена рођена у овом знаку ради на њиховом остваривању. А, зашто и не би? Уосталом, она је веома свесна да посједује врсту способности која јој помаже да оствари оно што жели.

Моћ интуиције

Ко не жели да има моћ интуиције? Међутим, није свако благословен овим даром. Ипак, он жени рођеној у знаку Шкорпије не мањка. Она је природно благословена овом јединственом особином. Њено дубоко осјећање разумјевања људи и ситуација чини је мајстором у "предвиђању" будућих догађаја. Као резултат тога, жену рођену у овом знаку веома је тешко ухватити неспремну.

Мистериозна и занимљива

Жену рођену у знаку Шкорпије не можете "прочитати" као отворену књигу, без обзира колико се трудили. Без обзира на то колико дуго је познајете, сваки пут ћете сазнати нешто ново о њеној личности. Она је прилично мистериозна па је то чини још занимљивијом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана