Хороскоп за 24. април

Г.С.
Хороскоп за 24. април

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Погледајте шта вас чека данас.

Ован

Повољан је дан за остварење ваших амбиција. Можете да очекујете да ће судбина бити на вашој страни. Уколико сте слободни, ново познанство вам се ускоро спрема. Задовољни сте собом и очекује вас љубав! Без проблема са здрављем.

Бик

Уколико сте планирали почетак нове пословне сарадње, могли бисте да постигнете неки договор на ту тему сада. Могуће је да је ваш однос са партнером у мањој кризи и да се сада не слажете најбоље. Могући су проблеми са стомаком.

Близанци

Можете да очекујете напетост у комуникацији са пословним окружењем које вас не подржава. Уколико вам се допада особа која је удаљена од вас, могли бисте да имате проблеме са љубомором. Поведите рачуна о грлу.

Рак

Максимално сте посвећени свом послу, имате велике планове од којих нећете одустати. Желите сигурност уз партнера. Спремни сте за озбиљну везу која може да траје на дуже стазе. Повећан апетит.

Лав

Сматрате да околности на вашем послу нису сјајне и да морате да урадите нешто како бисте их промијенили. Бавите се својим емоцијама, радите на себи и тренутно не осјећате спремност за нову везу. Будите умјеренији са храном.

Дјевица

Током данашњег дана вас очекује период који би могао да вам донесе пословне промјене. Поведите рачуна о односу са особом која вам се допада. Од вас зависи даљи ток догађаја. Потребно је да порадите на бољој кондицији.

Вага

Размишљате о промјенама када је у питању посао. Спремни сте да се актвирате око преласка на друго радно мјесто. Спремни сте да се посветите свом партнеру. Важно вам је да у вашем браку влада хармонија. Могућа је прехлада.

Шкорпија

Могуће је да сте успјели да дођете до нових пословних позиција које вам могу обезбиједити бољи статус. Љубоморни сте и посесивни и зато у односу са вољеном особом можете да имате доста проблема. Могући су проблеми са несаницом.

Стријелац

Можете да очекујете период у којем ћете имати компликације. За посао вам сада треба доста стрпљења. Вријеме је да се суочите са проблемима у односу са вољеном особом ако желите да сачувате брак. Психички сте напети.

Јарац

Имате добре идеје које би на пословном пољу могле да вас доведу до већег напредовања. Веома сте харизматични и није вам тешко да остварите нова љубавна познанства. Пуни сте позитивне енергије!

Водолија

Тежите томе да напредујете на пословном пољу. Важно је да будете свјесни својих могућности. Вољена особа ће вам показати колико јој је стало до вас. Можете да очекујете повољан период. Не осјећате се добро.

Рибе

На површину излазе проблеми који су се на неки начин у прошлости скривали када је у питању ваш посао. Вољена особа вам је посвећена. Можете да очекујете добар период за вашу везу. Поведите рачуна о хормонима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана