Dnevni horoskop za 19. januar

G.S.
Dnevni horoskop za 19. januar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Osmislite dobar plan i originalan nastup koji treba da zadovolji blisku osobu. Važno je da napravite dobar izbor u svakom pogledu. Ukoliko ste zainteresovani za nove poslovne izazove, potrebna vam je dobra procjena. Upotrijebite “moć sugestije” u pregovorima. Podstičite kod sebe dobro raspoloženje.

Bik

Nema razloga da ignorišete nezadovoljstvo koje primjećujete u svojoj porodici. Ozbiljnije razmislite o svojim propustima. Pretjerano eksponiranje ili nerazumno ponašanje u društvu saradnika na kraju donosi i određene posljedice. Usporite svoj ubrzani ritam i predahnite od napornih obaveza.

Blizanci

Ne možete da se pomirite sa trenutnom situacijom. Djelujete vrlo provokativno na partnera, ali ne postižete željeni efekat. Zaokupljeni ste idejama koje treba da vam omoguće brži ili lagodniji poslovni uspjeh. Vaše ponašanje ukazuje na pretjerano isticanje ličnih sposobnosti. Važno je da poboljšate svoju koncentraciju i raspoloženje.

Rak

U odnosu sa bliskom osobom osjećate zadovoljstvo, učinite sve što je potrebno da spojite lijepo sa korisnim. Uskladite svoje misli i osjećanja.

Ono što zamislite u stanju ste i da ostvarite. Ponekad treba osluškivati reakciju ili komentare saradnika. Sakupljajte korisne informacije. Prijaće vam više sna, obratite pažnju na svoje snove.

Lav

Očekuje vas prijatno iznenađenje u susretu sa voljenom osobom. Budite dovoljno maštoviti i inspirativni u svakom pogledu. Djelujete raspoloženo i imate dobre ideje. Važno je da osjetite psihološku ili materijalnu sigurnost. Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Djevica

Partner ne želi lako da se odrekne planova koje ima. Ali, neko mora prvi da popusti. Budite mudri. Susret sa jednom osobom na vas djeluje intrigantno, zbog toga ne uspijevate da prikrijete svoje neraspoloženje i zabrinutost. Prijaće vam psihofizička relaksacija.

Vaga

Potreban vam je dobar emotivni podsticaj ili osoba koja može da razumije vaše ideje. Ne možete da se zadovoljite sadašnjom pozicijom. Previše ste okupirani različitim poslovnim ili društvenim obavezama, a neko drugi dobija više privilegija. Prijaće vam dijetalna ili vitaminska ishrana.

Škorpija

Suviše brinete bez razloga, partner trenutno ne želi da vam povjerava misli ili ono što osjeća. Budite strpljivi i taktični. Bez obzira na vašu snalažljivost u poslovnim susretima, postoje stvari koje se ne uklapaju u vašu početnu procjenu. Prijaće vam više sati čvrstog sna, obratite pažnju na snove.

Strijelac

U privatnom životu budite dovoljno promišljeni u izjavama i uzdržani u ponašanju pred partnerom. Eventualni sukob sa jednom osobom može da preraste u neprijatnu situaciju ili u poslovno-finansijski gubitak. Večernje sate posvetite nekom omiljenom hobiju, relaksirajte se.

Jarac

Budite diskretniji u različitim susretima i dobro procijenite svoje mogućnosti prije nego što pokrenete “ljubavnu varnicu”. Osjećate laganu stagnaciju. Potrebno je da angažujete pouzdane saradnike da biste ostvarili zajedničke interese. Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

Vodolija

Potrudite se da budite dovoljno šarmantni pred osobom koja testira vaše duhovne kvalitete i lične sposobnosti. U susretu sa saradnicima bolje je da se usredsredite na trenutnu situaciju nego da se bavite dalekim prognozama. Prijaće vam vitaminska ishrana i više tečnosti.

Ribe

Prati vas nova emotivna dilema. Ne znate da li partner griješi, ili samo djeluje sumnjivo u stvarima koje prećutkuje. Potrebno je da pronađete novo rješenje da biste pravilno riješili različite nesporazume koji vas prate u susretu sa saradnicima. Prijaće vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana