ТикТок сада копира Инстаграм, увео Photo Mode

ГС
Foto: Илустрација

Ријеч је о новом моду под називом Photo Mode , који омогућава корисницима ТикТока да подијеле више фотографија у једном посту, а такође је број карактера за опис повећан на 2.200.

Нови постови фотографија, који могу садржавати и музику, појавиће се на For You Page страници уз клипове. Из ТикТока је саопштено да се надају како ће Photo Mode у комбинацији с повећањем броја карактера омогућити креаторима да се "изразе и дубље повежу с другима".

Но, Photo Mode такође чини For You Page више сличним Инстаграму на начин који баш и није креативан. Креатори већ користе ову функцију за дијељење "рециклираних" текстуалних мемеова и другог садржаја који је често популаран управо на Инстаграму.

Чињеница да ТикТок сада копира оригиналну фунцкију Инстаграма је посебно занимљива јер се управо Инстаграм мучи с енгагементом у случају свог ТикТок клона, а то је Reels. The Wall Street Journal је недавно саопштио да је ТикТок далеко испред Инстаграм Reelsa када је ријеч о гледаности током дана, преноси Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана