Мистериозне зграде уочене преко Гугл мапа - снимак прегледан 19 милиона пута

б92
Foto: принтскрин

Кориснике друштвене мреже ТикТок зачудио је видео из Јапана који приказује напуштену зграду са бесконачном рупом у поду. На снимку се види како неко тражи координате на Гугл мапама у Јапану, што га доводи до зграде поред мјеста гдје се налазио водени парк "Нара Дримленд".

ТикТокер затим кликне на зграду и прикаже му се поглед изнутра. Видео показује огромну рупу у земљи, заједно с прозорима испуњеним зеленим свјетлом. На крају снимка види се биће налик роботу на ивици понора. Видео је до сада прегледан преко 19 милиона пута и има близу 44.000 коментара.

"Свака част ономе ко се жртвовао да уопште уђе у ту зграду", "Овдје ће се снимати сљедећа сезона Сквид Гејма", "Ово је ужасно", "Страшно", само су неки од коментара.

Велики број коментатора написао је да се ради о "Д Бекрумс" - урбана легенда о бескрајном низу празних ходника, у којој сте заувијек заробљени у свијету монохроматске жуте боје, уз зујање флуоресцентних свјетала и страх од злонамјерних ентитета иза сваког угла.

Простор унутар напуштене зграде снимљене у Јапану некада је био Нара Дримленд, тематски парк у близини Наре у Јапану инспирисан Дизнилендом у Калифорнији. Био је у непрекидном раду 45 година од 1961. године, а трајно се затворио 2006. због пада посјећености.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана