Misteriozne zgrade uočene preko Gugl mapa - snimak pregledan 19 miliona puta

b92
Foto: printskrin

Korisnike društvene mreže TikTok začudio je video iz Japana koji prikazuje napuštenu zgradu sa beskonačnom rupom u podu. Na snimku se vidi kako neko traži koordinate na Gugl mapama u Japanu, što ga dovodi do zgrade pored mjesta gdje se nalazio vodeni park "Nara Drimlend".

TikToker zatim klikne na zgradu i prikaže mu se pogled iznutra. Video pokazuje ogromnu rupu u zemlji, zajedno s prozorima ispunjenim zelenim svjetlom. Na kraju snimka vidi se biće nalik robotu na ivici ponora. Video je do sada pregledan preko 19 miliona puta i ima blizu 44.000 komentara.

"Svaka čast onome ko se žrtvovao da uopšte uđe u tu zgradu", "Ovdje će se snimati sljedeća sezona Skvid Gejma", "Ovo je užasno", "Strašno", samo su neki od komentara.

Veliki broj komentatora napisao je da se radi o "D Bekrums" - urbana legenda o beskrajnom nizu praznih hodnika, u kojoj ste zauvijek zarobljeni u svijetu monohromatske žute boje, uz zujanje fluorescentnih svjetala i strah od zlonamjernih entiteta iza svakog ugla.

Prostor unutar napuštene zgrade snimljene u Japanu nekada je bio Nara Drimlend, tematski park u blizini Nare u Japanu inspirisan Diznilendom u Kaliforniji. Bio je u neprekidnom radu 45 godina od 1961. godine, a trajno se zatvorio 2006. zbog pada posjećenosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana