Што се догодило с најпознатијим југославенским аутобусом

Г.С.
Што се догодило с најпознатијим југославенским аутобусом

За аутобус из култног филма "Ко то тамо пева", вјероватно најпознатији реквизит из архива "Јадран филма", стигле су четири понуде из Србије, али у управи некадашњег ''југославенског Холивуда'' из загребачке Дубраве резолутно одговарају - аутобус није на продају.

- Добили смо понуду за сарадњу од више фирми које се баве продукцијом и ивентима с подручја бивше Југославије, али и четири понуде из Србије за продају аутобуса с натписом "Крстић и син". Но то смо морали отклонити, јер тај аутобус, једноставно, није на продају -  рекао је предсједник управе "Јадран филма" Винко Грубишић.

Додао је и како сами настављају прије неколико година започету обнову аутобуса чији је завршетак, како истиче Грубишић, ''нажалост, зауставила пропаст једне велике хрватске корпорације која је требала бити спонзор''. 

Пословни слом

Након пословног слома тог некад и у Европи моћног, али неоствареног покровитеља, Грубишић истиче да су успостављени односи с неколико других спонзора, али и да су обнову, ипак, за сада одлучили наставити сами.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана