Знате ли коју марку возе возачи који највише псују?

GS
Foto: iStock

Свакоме се деси да се изнервира у саобраћају, али возачи једне марке предњаче у псовкама које изговарају током вожње. И не, нису возачи BMW-a, који важе као најбахатији на друмовима.

Интернет портал casino.online испитао је 2000 британских возача псују ли док су за воланом и колико често, како би израчунао њихову стопу псовања, пише британски The Sun.

Портпарол сајта Питер Јејтс рекао је: “Некада смо о возачима Шкоде мислили као о типовима који се не петљају у туђе животе и прилично су благе нарави. Али наша открића показују да је то ових дана далеко од истине.”

Наиме, возачи Шкоде највише псују на путевима, показала је анкета. Они псују барем једном за сваке 104 ријечи које изговоре за воланом, кажу истраживачи.

Најблажи су возачи Тесле

Возачи Range Rovers не заостају за власницима Шкоде, изговарајући једну псовку на 106 ријечи док су на путу.

BMW је следећи најгори, чији возачи изговоре неку простоту сваких 109 речи.

Возачи Форда су на четвртом мjесту, изговарајући једну псовку на сваких 111 ријечи. Њима у корист мора се констатовати да возачи Форд Трансита псују нешто мање и криви су за псовање само једном на 114 изговорених ријечи.

 

Ипак, благи возачи Тесле допуштају себи да “куну” своје колеге возаче само једном у сваких 145 ријечи, па важе за најкултурније, преноси Крстарица.

Марке чији возачи највише псују:

Шкода

Range Rover

BMW

Форд

Nissan

Volkswagen

Toyota

Опел

Мини

Мерцедес

Lexus

Тесла

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана