Мерцедес представио ново издање своје најлуксузније лимузине

Г.С.
Foto: Mercedes Benz

С благим редизајном С-класе која у продају стиже у другој половини године стиже још више сигурносних система и опција за персонализацију.

Мерцедесова луксузна перјаница прошла је кроз децентни третман освјежавања какав су у Стуттгарту недавно представили уз највећи СУВ ГЛС, а провјерен рецепт укључује минималне измјене на каросерији, унапријеђену мултимедију, још више сигурносних система и веће могућности персонализације кроз Мерцедесов програм Мануфактур.

Поред двије нове метализиране боје каросерије, потенцијални купци С-Класе могу рачунати и на додатних ексклузивних 12 боја за каросерију из Мануфактур колекције међу којима има и матираних опција. Из Мерцедесовог одјела за персонализацију стиже и неколицина нових опција за облагање кабине које укључују дрво, алуминијум и кожу, а ту је и пет интересантних комбинација боја унутрашњости, преноси Кликс.

Сви који желе још више требају знати да су у Мануфактур одјелу, у којем иза ручног рада стоји 250 специјалиста чија је обука трајала три године, спремни и на захвате с којима купац на крају може рачунати на јединствен примјерак С-Класе.

Интуитивнији него до сада, унапријеђени мултимедијални систем MBUX којим се управља преко централног ОЛЕД дисплеја са собом доноси и РИДЕВУ услугу филмске компаније Сонy Пикчрс Ентертенмент, Досадашњи стандардни сигурносни системи допуњени су системом који (заборавне) подсјећа на присутност путника на задњим сједиштима, а ту је и систем за аутоматску промјену возне траке.

Нема промјена око погонских група, па и освјежену С-Класу (W223) покрећу познати турбобензински и турбодизелски мотори са шест и осам цилиндара потпомогнути благим и плуг-ин хибридним системима.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана