Волксваген освјежио свој најпродаванији СУВ

ГС
Волксваген освјежио свој најпродаванији СУВ

Волксвагенов средњи СУВ Тигуан с пакетом посљедњих освјежења добио је, поред осталог, лице које подсјећа на Голф осме генерације.

Тренду „затезања бора“ на постојећим моделима прикључио се и Волксwаген који је представио темељито освјежен СУВ модел Тигуан чије лице сада подсјећа на недавно представљен Голф осме генерације.

Редизајнирани Тигуан који је сада стандардно опремљен с ЛЕД свјетлима и даље ће се нудити у комбинацији са два или три реда сједишта и с погоном преко предње или обје осовине (4Мотион), а с основним пакетом опреме аутомобил је постављен на 17-инчним точковима. На врху понуде је верзија Р-Лајн, а у Волфсбургу су за свој најпродаванији СУВ припремили и двије нове боје каросерије.

Најзначајније промјене налазе се иза тонираних стакала. Редизајнирана је централна конзола у којој је ново и веће кућиште дисплеја за управљање мултимедијалним системом посљедње генерације (МИБ3), а иза новог мултифункционалног управљача са сваким пакетом опреме возач може рачунати на дигиталну и адаптивну инструментну таблу. Нове су и боје којима су обложени елементи простране кабине, а с најбољим пакетом опреме купац може бирати између четири боје коже којом су обложена сједишта.

И редизајнирани Тигуан покретат ће гама познатих бензинских и дизелских мотора потпомогнута штедљивом плуг ин хибридном опцијом, а на врху понуде за купце у Европи бит ће турбобензинска верзија Р која ће са собом донијети 320 КС. Продаја почиње наредног мјесеца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана